Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tři tipy jak uspořit vodu v koupelně

PR článek

Při výběru zařizovacích předmětů do koupelny je kladen velký důraz nejen na estetičnost a design, ale taky na to, jak se tyto předměty vyplatí v budoucnu. Zejména, jak moc budou úsporné při jejich každodenním používání.

Splachování

V domácnosti můžete uspořit až 24 000 litrů pitné vody ročně. Při splachování toalety, kdy možnost volby spláchnutí malým nebo velkým tlačítkem, se již stalo součástí téměř každé domácnosti. Průtok protékající vody lze jednoduše napevno nastavit na napouštěcím a vypouštěcím ventilu s možností regulace. Úsporné množství protékající vody v rozmezí 2,5 až 3,5 l na malé spláchnutí a 6 až 9 l na velké spláchnutí.

MARO prodejna a koupelnové studio Doubská 1002 (bývalý Baumax), Liberec

Tomuto trendu se přizpůsobili i výrobci keramických zařizovacích předmětů a tvar keramické mísy navrhují tak, aby i malé množství vody opláchlo celý povrch wc mísy.


Kombinace speciálně navržené keramiky klozetu a ovládacího tlačítka pro 2 množství vody.

Vodovodní baterie

Při mytí rukou lze ušetřit vodu pomocí perlátorů a speciálně upravených kartuší, které jsou zabudované v umyvadlových bateriích. Při sprchování či napouštění vody uživatel zase ocení prozíravost pokrokových výrobců sprchových či vanových armatur. Jejich moderní technologie vám díky provzdušněnému proudu vody nejen připraví neopakovatelný pocit ze sprchování, ale výrazně i šetří náklady na vodu, a to až o 50 %.

Německý výrobce baterií KLUDI poskytuje vynikající poměr ceny a výkonu vs designová kvalita baterií.

Sprcha místo vany

Sprchování je šetrnější nejen v úspoře vody, ale i času. Ideální čas na sprchování by mělo být okolo 5 minut. Sprchování je i hygieničtější a střídání teplé a studené vody skvěle přispívá ke zlepšení imunity našeho těla. S moderními technologiemi zabudovanými ve sprchové hlavici HANSA navíc můžeme sledovat i aktuální průtok vody.

Pokud budete chtít poradit nejen ohledně těchto technologií, ale i jiných vychytávek do koupelny, neváhejte a zastavte se v prodejně MARO na Doubské v Liberci.

Ohodnoť článek

Štítky koupelny, koupelny maro, maro, Liberec, bývalý baumax, jak uspořit vodu, koupelna, BauMax, Hansa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři tipy jak uspořit vodu v koupelně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.