Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecký Lejaan zve na vánoční nákupy

PR článek

Začínáte hledat ty nejhezčí dárky nebo si už zasloužíte trochu obměnit domov? Zastavte se 25. listopadu v showroomu české značky Lejaan na vánočním marketu a získáte i vánoční balení zdarma.

Vánoční Lejaan Market nabídne nádherné minimalistické povlečení i výplně, ručníky, župany, předložky do koupelny nebo plédy a přehozy na postel. Pro nerozhodnuté vánočně zabalí i dárkový poukaz. Vše vyrobené lokální značkou, která textilní tradici našeho kraje pomáhá znovu vracet zvuk.

Povlečení, které jste tak dlouho hledali

Lejaan (čti Leján) ožil před dvěma lety díky nadšení a zkušenostem tří přátel, které v různých částech života spojil Liberec. Znalosti hotelového provozu, architektury a designu daly vzniknout nejprve ložnímu prádlu, jehož podtitulem je slogan „povlečení, které jste tak dlouho hledali“. Od dalších značek se odlišuje nejen svým jednoduchým čistým designem, ale hlavně konstrukcí látek, které vznikají přímo na míru požadavkům značky. Lejaan tak nabízí materiály, jejich gramáž, struktura i barva vznikají podle konkrétního příběhu, který Lejaan předává zákazníkům.

Proč právě Lejaan?

Povlečení Lejaan je možno nakupovat jednotlivě po kusech, nikoli po celých setech. Není tak problém nakoupit například více povlaků na polštáře a měnit je častěji pro neustálý svěží pocit. Díky vlastní strategii ve výběru barevnosti je povlečení Lejaan kombinovatelné i mezi sebou napříč jednotlivými kolekcemi. Zákazník si tak může vytvořit vlastní „sbírku“ a obměňovat si vzhled postele podle nálady či roční doby. Nabídka povlečení i prostěradel je komplexní ve všech obvyklých rozměrech a má i svoje technické „vychytávky“. Povlečení Lejaan neobsahuje žádné zipy ani další kovové součásti, které často doslouží nejrychleji. Výplň v povlaku bezpečně drží díky speciálním kapsám, jejich systém je odzkoušen léty intenzivního hotelového provozu. Prostěradla opatřuje Lejaan jasně viditelným označením kratší strany a podstatně tak zjednodušuje převlékání.

Vánoční snění tak už můžete prožít jako v nejlepším hotelu, i když nevytáhnete paty z útulného domova.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lejaan, vánoce, vánoční nákupy, Liberec, povlečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Lejaan zve na vánoční nákupy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.