Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Obchodní centrum Nisa otevřelo tři nové obchody

PR článek

Liberecké obchodní centru Nisa nabízí nové zážitky. Zbrusu nový obchod s chytrou elektronikou Smarty.cz a kompletně zrekonstruované prodejny Martes Sport a Marks and Spencer.

„Liberec je dokonalé místo pro život. Majestátní hory s Ještědem, čistá příroda, kultura a také 100% služby, které nabízíme v našem obchodním centru Nisa. Věříme, že podzimní novinky potěší všechny milovníky nákupů a inspirace, ať už v oblasti módy, techniky nebo dobré gastronomie,“ říká Kateřina Boháčová, marketingová manažerka, OC NISA.

Nový prodejce Smarty.cz patří mezi špičku v chytré elektronice a gamingu. Vybrat, vyzkoušet a nakoupit si u nich zákazníci mohou nejnovější mobilní telefony, tablety, notebooky, příslušenství i audio techniku. Rozsáhlou rekonstrukcí a trendy uspořádáním svých prostor prošly dvě prodejny – Martes Sport a Marks and Spencer. Martes Sport s prémiovým konceptem, který je u nás 1. v České republice, nabízí na prodejní ploše 1000 m2 sportovní vybavení předních světových značek. Marks and Spencer se pyšní nabídkou anglického kvalitního oblečení pro celou rodinu a britských potravin.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky oc nisa, nové obchody, obchody, smarty.cz, marks and spencer, martes sport, Lužická Nisa, obchodní centrum, Liberec, Ještěd, Česko, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchodní centrum Nisa otevřelo tři nové obchody  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.