Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecká zážitkovka Adrop.cz slaví 17. Vánoce. Které ze 700 zážitků právě frčí?

PR článek

Když jdete centrem Liberce kolem radnice, možná narazíte na reklamu na Adrop. Jde o tradiční libereckou firmu, která úspěšně reprezentuje náš kraj po celé České i Slovenské republice. Zjistěte víc o jejím příběhu a zážitcích, které se těší největší oblibě. Třeba některý i sami vyzkoušíte.

Adropácký příběh se píše už 17 let

Liberecký rodák Rostislav Peníška založil firmu během studia rekreologie na místní Technické univerzitě. Sám totiž miloval adrenalinové sporty a chtěl podobné zážitky zprostředkovat všem, kdo mají zájem, ale nechce se jim složitě obvolávat jednotlivé provozovatele a hledat mezi nimi ty dobré.

„Dárky v podobě zážitků již na českém trhu nabízíme sedmnáct let, tedy výrazně déle než většina konkurence. Za dobu naší existence jsme již zprostředkovali víc jak čtvrt milionu nezapomenutelných životních okamžiků,” říká zakladatel Adrop.cz Rostislav Peníška.

Začalo to adrenalinem, dnes už cílí na celou rodinu

Vše od bungee jumpingu přes seskok padákem až po let stíhačkou Rosťa osobně vyzkoušel, aby měl jistotu, že nabízí zážitky, které si opravdu užijete. Odsud to byl jen krok k domluvě zážitků pro celou rodinu: jako je větrný tunel, sjíždění umělé vlny v surf aréně nebo kochací let balónem kdekoli po České a časem i Slovenské republice.


Zakladatel Adropu Rostislav Peníška

Exkluzivní zážitky jen na Adropu

Některé zážitky dokonce přináší jen Adrop. Nově jako první začal nabízet let jedinou vzducholodí v České republice. Ačkoli má 41 metrů na délku, dovnitř se vejdou maximálně 3 osoby a pilot. Jde o zážitek vskutku nezapomenutelný: Vzducholodí prolétáváte velmi těsně nad místy, která si chcete prohlédnout. Třeba při letu nad Karlštejnem tak máte pocit, že si na něj skoro sáhnete. Podívejte se na video, jak probíhá let vzducholodí.

Top 8 zážitků

Ptáte se, co z nabídky několika set zážitků mají Češi nejraději? Mrkněte na aktuální žebříček prodejů:

  1. Tandemový seskok padákem
  2. Větrný tunel
  3. Vyhlídkové lety balónem
  4. Škola bezpečné jízdy
  5. Letecké simulátory
  6. Půjčení virtuální reality
  7. Zážitková jízda ve formuli
  8. Bungee jumping

Zajímá vás, co si můžete užít v okolí Liberce? Podívejte se na zážitky z Libereckého kraje.

Roste zájem o zážitky spojené s armádou

„Meziročně to bylo o 237 %,” počítá ředitel Adrop.cz Rostislav Peníška. Kdo se zajímá o toto téma, potěší ho kurz střelby na střelnici, jízda ve vyprošťovacím tanku, výcvik zásahové jednotky SWAT, jízda Tatrou 815 v terénu nebo den po stopách druhé světové války.

Nové zážitky na doma

Adrop letos přidal do nabídky i zážitky na doma. Jako nejúspěšnější se ukázalo půjčení virtuální reality s 25 nejoblíbenějšími hrami.

Máte vybráno? Stavte se pro zážitkový dárek v centru Liberce osobně

Ať už vyberete hmotný zážitkový dárek, nebo poukaz na zážitek, v Adropu vám ho rádi dárkově zabalí. Nabízejí balení klasická i vtipná: třeba v ruličce toaletního papíru, v hlavolamu nebo v bedně s páčidlem. Samotné poukazy zašlou ihned do e-mailu, takže stíháte i dárky na poslední chvíli. 

Nebo se rovnou stavte osobně ve „výdejně zážitků“ v centru Liberce u radnice, ve Frýdlantské ulici naproti kinu Varšava. Stačí jednoduše objednat na Adrop.cz, zaplatit můžete na místě kartou, benefitními poukazy i hotově.

Tak co, už víte, který z víc než 700 zážitků z Adrop.cz vyzkoušíte nebo darujete jako první?

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky adrop, zážitky, liberec, vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká zážitkovka Adrop.cz slaví 17. Vánoce. Které ze 700 zážitků právě frčí?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.