Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoce jsou za rohem. Jakými dárky potěšit své blízké?

PR článek

Doby, kdy se lidé předháněli v množství dárků pod vánočním stromkem, už jsou pomalu, ale jistě pryč. Ve světě, kdy si každý může pořídit téměř cokoliv, je dobré zamyslet se nad tím, co by naše milé opravdu potěšilo, ale zároveň nezatížilo planetu. Jaké dárky můžete letos pořídit? Přinášíme několik tipů.

Dárky pro gurmány

Není snad jediného člověka, kterého by nepotěšil dárek v podobě dobrého jídla. Skvělým tipem je proto dárkový koš, který naplníte oblíbenými produkty obdarovaného. Vytvořit můžete balíček pro milovníky sladkého, slaného, ale i kombinaci obou.

Myslet navíc můžete i na to, aby šlo o lokální nebo bio produkty, čímž si uděláte plusové body i u samotných prodejců a planety.

Bio kosmetika a udržitelní pomocníci

Hned vedle jídla je ideálním dárkem také kosmetika. Tou potěšíte nejen ženskou část rodiny, ale určitě i muže. Sáhnout můžete po přírodní kosmetice, která je mnohem šetrnější k vaší pokožce. K její výrobě se nepoužívají ropné látky na bázi silikonů, žádné syntetické vonné, barvicí a konzervační látky nebo chemické UV filtry. Látky, z nichž se kosmetika vyrábí, by měly pocházet z ekologického zemědělství a produkty navíc nesmí být testované na zvířatech. Z takového dárku pak můžete mít dvakrát tak lepší pocit.

V drogerii dm najdete širokou škálu přírodní kosmetiky. Vybírat můžete z mnoha produktů v dekorativní kosmetice, péče o pleť a tělo, vlasové kosmetiky a také výrobků, které jsou určené pánům.

Dobrým tipem pro každou ženu jsou také znovupoužitelné odličovací tamponky. Díky jejich složení bude odličování make-upu mnohem příjemnější nejen pro vaši pokožku, ale snížíte také množství odpadu, jež člověk každý den vyprodukuje.

A když už mluvíme o odpadu. Zvlášť po Vánocích, kdy každý z nás likviduje velké množství balicího papíru, stužek, ale i obalů, které se během vánočních svátků doma nashromáždily, bychom měli už dopředu myslet na to, jak dárky pro naše blízké zabalíme. Vyzkoušejte proto několik tipů na ekologické balení.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky dm, dm drogerie, vánoce, advent, tipy na dárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoce jsou za rohem. Jakými dárky potěšit své blízké?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.