Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt – rychle a přímo pod stromeček

PR článek

Vánoce mají být svátkem klidu a pohody. To se ovšem mnohdy neslučuje s přeplněnými obchodními domy a adventním nákupním šílenstvím. Už loni drtivá většina Čechů plánovala objednat nějaký z vánočních dárků online. Letos se jejich počet možná ještě zvýší, když zjistí, že to jde udělat rychle, jednoduše a přes leta ověřený Wolt. Tenhle oblíbený finský start-up totiž po Liberci rozváží i z maloobchodů.

Wolt zkrátka už dávno nenabízí jen rozvoz jídla z restaurací. V jeho rozvážkovém portfoliu najdete také obchody s kosmetikou, květinami a kvalitními víny – prostě ideálními dárky. To vše během několika desítek minut od objednání až před dveře, případně přímo pod stromeček. Kurýři totiž rozváží i o Štědrém dni, a to do jedné hodiny odpoledne.



Dárky pro krásu

Několik vánočních příležitostí najdete v sekci s drogerií a kosmetikou. Na Woltu totiž můžete jednoduše pořídit dárky z oblíbených obchodů jako Havlíkova přírodní apotéka s BIO kosmetikou a dlouholetou tradicí. V její vánoční záložce totiž najdete pečlivě sestavené balíčky různého druhu – třeba ve speciálním zimním vydání s anti-age efektem, pro každodenní péči, pro mladé slečny i jejich babičky. To vše můžete mít doma v dárkovém balení už do 30 minut.

Tím ale kosmetika na Woltu nekončí. Kvalitní kosmetiku za příznivé ceny můžete z Woltu objednat i od rodinné firmy Ryor. Ta na Vánoce doporučuje například své dárkové kazety s pivní kosmetikou, speciální balíček pro muže s elegantní pánskou parfemací, esenciální oleje z citronové šťávy nebo levandulovou péči s tou nejkvalitnější silicí z Provence.

Pro útulný domov

Pokud si ale i tak nevíte rady, vsaďte na osvědčené dárkové klasiky – květiny a vše kolem nich. Můžete tak objednat třeba krásné hrnkové pokojovky nebo květinové boxy v kombinaci s vínem, whiskey či Raffaellem z květinářství Poppies.

Dárky pro gurmány

V neposlední řadě pak na Woltu najdete i kvalitní potraviny, které na Vánoce nikoho neurazí. Už tradiční dárkovou surovinou je přitom dobré víno – to lze objednat třeba z vinotéky Dvoudecka.

A co dál?

Velmi praktickou vánoční příležitostí je koupě dárkového poukazu na Wolt. Darujete tak vše v jednom – snídani do postele, oběd bez starostí i romantickou večeři v pohodlí domova. Wolt kredity pod stromečkem prostě potěší každého. A obdarovaní si navíc mohou sami vybrat, jak nabitou kartu využijí.

Možností je tedy víc než dost. Ať už vyberete jakoukoliv, užijte si adventní čas v klidu a pohodě, bez zbytečného nákupního stresu!

Ohodnoť článek

Štítky wolt, vánoce, dárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt – rychle a přímo pod stromeček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.