Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Do hor se vrátí sníh, teploty ale stále budou nad nulou

Meteorologové v předpovědi počasí slibují návrat sněhových srážek, i když především ho hor nebo vyšších poloh, jinak budou ale teploty stále nad nulou. Mrznout bude zřejmě jen ve vyšších polohách a v noci.

Během pondělí přecházela přes naše území studená fronta. To znamená, že v noci na úterý by mohlo sněžit i v polohách kolem pěti set metrů. Teploty klesnou k nule, na horách až k minus 2 stupňům. Sněhové přeháňky se mohou objevit i během úterý, teploty ale postupně vystoupí na 3 až 6 stupňů.

Ve středu bude počasí podobné, sněžit má v polohách nad 800 metrů nad mořem. Teploty v noci na středu mohou klesnout pod nulu, postupně se ale začne ještě v noci oteplovat a během dne pak může být kolem 7 stupňů.

Podobné počasí pak přinese i čtvrtek a vlastně i další dny. V pátek bude asi nejtepleji, na víkend se opět ochladí a do vyšších poloh se opět vrátí sněžení.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, zima, obleva, teplo, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do hor se vrátí sníh, teploty ale stále budou nad nulou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.