Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte netradiční Valentýn v Home Credit Areně. S barem na ledu a soutěžemi o romantické ceny

PR článek

Sport Park Liberec připravil na svátek zamilovaných bruslení (nejen) pro páry přímo v Home Credit Areně. V úterý 14. února od 18:00 se kromě výjimečného prostoru můžete těšit na ice-bar přímo na ledové ploše s nabídkou oblíbeného prosecca, nebo soutěže o hodnotné ceny. Exkluzivní bruslení má kapacitu pouze 100 osob, nepropásněte tedy svoji šanci!

Zahřejte se punčem a soutěžemi o hodnotné ceny

Máte rádi horký punč? Pak Vás jistě potěší šálek horkého punče zcela zdarma. Stačí se stát fanouškem Home Credit Areny na sociálních sítích, předložit hostesce telefon s „olajkovanou“ stránkou arény na Facebooku či Instagramu a je punč váš! Přímo na ledu pak budete moci soutěžit o hodnotné ceny od partnerů akce přímo na ledu. Zažít tak díky nim můžete romantickou snídani v DOK Liberec, filmové rande v multikině Cinestar Liberec, potěšit se vázanou kyticí od Kytky od Pepy, vychutnat lahodné prosecco z restaurace Coloseum Liberec nebo valentýnské menu v Bageterii Boulevard.

On-line soutěže již nyní

Zajímavé ceny můžete vyhrát i s předstihem. Další soutěže probíhají nebo budou probíhat na Facebooku a Instagramu @homecreditarenaliberec. Podrobné informace naleznete našich webových stránkách Sport Parku Liberec nebo na profilu Home Credit Arena na Facebooku či Instagramu.

Pánové či dámy mohou získat květinu pro svoji drahou polovičku.

Na Valentýna se více než kdy jindy vyplatí přijít včas. Prvních 30 párů získá květinu, jako pozornost od květinářství Kytky od Pepy. Tu vám hosteska na základě voucheru předá při odchodu z Valentýnského bruslení, ať si ho užijete bez komplikací. 

Exkluzivní bruslení má omezenou kapacitu, tak nepropásněte svoji šanci! Vstupenky si pořídíte pouze online v síti Ticketportal za 250 Kč/osobu.

Nemáte vlastní brusle? Nevadí. Půjčit si je budete moci v prodejně JB Sport Liberec, která bude mít otevřeno po celou dobu konání akce. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky valentýn, valentýnské bruslení, liberec, home credit arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte netradiční Valentýn v Home Credit Areně. S barem na ledu a soutěžemi o romantické ceny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.