Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Po prudkém ochlazení přijde opět mírné oteplení. Sněžit bude jen na začátku týdne

Po nadprůměrném minulém týdnu do Libereckého kraje dorazilo ochlazení. To však nevydrží dlouho. V polovině týdne se začne oteplovat a průměrné denní teploty se dostanou i k sedmi stupňům Celsia. Nového sněhu napadne jen minimálně.

První den nového pracovního týdne bude na severu Čech převážně oblačný nebo zatažený s teplotami od mínus jednoho k plus dvěma stupňům Celsia. Sněhové přeháňky se přidají jen ojediněle, a to zejména na horách.  

Zbytek týdne nabídne převážně skoro jasnou nebo polojasnou oblohu. V Libereckém kraji většinou bez přeháněk. Dny se budou lišit pouze v maximálních teplotách. „V úterý se nejvyšší denní teploty dostanou mezi plus jeden až pět stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman. Ve středu už se teploty dostanou až k sedmi stupňům.  

Tyto teploty vydrží minimálně do pátku. Podle dlouhodobé předpovědi se mírně ochladí až o víkendu. V sobotu a neděli by se měla průměrná denní teplota držet kolem dvou stupňů nad nulou. Noční teploty zůstanou po celý týden pod bodem mrazu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, teplota, průměrná, zima, únor, předpověď, ČHMU, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po prudkém ochlazení přijde opět mírné oteplení. Sněžit bude jen na začátku týdne  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.