Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Přeháňky i slunce. Počasí bude jarní, teploty se vyšplhají až k osmnácti stupňům

Nový týden přinese počasí typické pro přicházející jaro. Objeví se přeháňky, ale i sluníčko, teploty budou kolem čtrnácti stupňů. Nejtepleji pak bude ve středu, kdy se rtuť teploměru v Libereckém kraji vyšplhá až k osmnácti stupňům.

„Vyplňující se brázda nízkého tlaku vzduchu ustoupí dále k východu. Za ní se do střední Evropy rozšíří nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu, který částečně ovlivní počasí v jižní polovině kraje,“ uvedla meteoroložka Lenka Došková.

Převážně oblačno, odpoledne oblačno až zataženo, místy přeháňky, na severu a na horách přechodně i četnější. Nejvyšší denní teploty 11 až 14 °C, na severu kraje 9 až 12 °C. Podobné počasí pak bude i v úterý a vlastně i v dalších dnech, jen ve středu bude ještě o něco tepleji, podle meteorologů až osmnáct stupňů.

Také čtvrtek přinese déšť a posléze přeháňky a teploty kolem čtrnácti stupňů. O víkendu se pak začne ochlazovat, teploty postupně klesnou k deseti stupňům.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přeháňky i slunce. Počasí bude jarní, teploty se vyšplhají až k osmnácti stupňům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.