Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Víkend bude deštivý, v neděli se opět vrátí zima se sněhem

Jaro se letos zatím stále nemůže pořádně prosadit. Pro krátkém mírném oteplení se už v neděli začne opět výrazně ochlazovat. Srážky budou postupně přecházet ve smíšené a poté i sněhové. V noci na pondělí pak mohou být až minus tři stupně.

V sobotu bude zataženo, dopoledne místy, odpoledne a večer postupně na většině území občasný déšť nebo přeháňky. Nejvyšší denní teploty se dostanou od 9 k 12 stupňům.

I neděle bude zatažená, teploty ale budou klesat přes den bude maximálně sedm stupňů. Na většině území bude pršet, později budou srážky ve výšce nad 400 m n.m. přecházet ve smíšené nebo sněhové.

Teploty v noci na pondělí pak klesnou k minus třem stupňům. Nejvyšší denní teploty pak budou kolem pěti stupňů. Během dne pak meteorologové očekávají polojasné až oblačné počasí.

Podobné počasí pak má být i v dalších dnech. Noční teploty se celý týden budou držet pod nulou, přes den pak budou nad nulou kolem pěti stupňů.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, zima, jaro, ochlazení, sníh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend bude deštivý, v neděli se opět vrátí zima se sněhem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.