Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Zkrácený pracovní týden přinese teploty kolem desítky a dešťové přeháňky

Celý tento týden budeme v Libereckém kraji měřit kolem deseti stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou dešťové přeháňky a ojediněle také bouřky. Podle aktuální předpovědi se mají noční teploty držet mírně nad bodem mrazu.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo nebo oblačno. Na některých místech se mohou přidat přeháňky. Ojediněle dorazí i bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od deseti do 13 stupňů Celsia. 

„V úterý přejde přes naše území k východu okluzní fronta, za kterou se k nám od jihozápadu přechodně rozšíří výběžek vyššího tlaku vzduchu. Ve středu začne přes střední Evropu od západu zvolna postupovat zvlněná studená fronta,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček

I přesto se budou teploty po zbytek týdne držet nejčastěji kolem deseti stupňů v plusu. Ve středu se budou maxima pohybovat od 11 do 15, ve čtvrtek od osmi k 12 stupňům Celsia. Jasno nebo polojasno by mělo být jen ve středu.  

Dobrou zprávou pro řidiče je, že noční teploty už by tento týden pod nulu jít neměli. V Libereckém kraji bude nejčastěji něco kolem dvou stupňů nad bodem mrazu.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zkrácený pracovní týden přinese teploty kolem desítky a dešťové přeháňky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.