Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Navštívili jste už zábavní svět Tasmanie?

PR článek

Dětský zábavní svět Tasmanie otevřel své dveře na jaře loňského roku. Vhodný je pro pro děti od 1 roku do 13 let a najdete ho v prvním patře OC Plaza v samotném centru Liberce. Otevřeno má každý den od 9 do 20 hodin. Pořádají se zde narozeninové oslavy a o víkendech se můžete účastnit animačních programů na různá témata.

V zábavním světě Tasmanie objevíte velké skákací hrady se skluzavkami, prolézací hrad s překážkami, bazénky s míčky, trampolíny, motokáry, odrážedla, dětské kuchyňky, herní automaty a spoustu dalších zábavních atrakcí a hraček i pro ty nejmenší. V Tasmanii ani hlad mít nebudete, v kavárně si můžete vybrat z široké nabídky slaných i sladkých pokrmů pro dospělé i děti. Přijďte prozkoumat všechny zákoutí parku, přijďte si užít spoustu legrace a odnést si nezapomenutelné zážitky.

Animační programy

O víkendech jsou připraveny animační programy na různá témata. Děti malují, kreslí, tvoří z barevných papírů, hrají bingo. Oblíbeným programem je malování na obličej, které každého rozveselí. Animační programy probíhají vždy od 13 do 16 hodin a cena je v rámci vstupného. Sledujte Instagram a Facebook Tasmánie Liberec s aktuálním programem.

Narozeninové oslavy

Nechte si v Tasmanii uspořádat narozeninovou oslavu, na kterou bude Vaše dítě dlouho vzpomínat, a Vám odpadne starost a stres z její přípravy. Budete mít nachystaný narozeninový box s výzdobou a občerstvením. Oslavu můžete oživit návštěvou maskota Tase, malováním na obličej, tematickou výzdobou, či animačním programem dle vašich přání.

Už se také nemůžete dočkat, až Tasmanii navštívíte? Více informací a ceny vstupného naleznete na webových stránkách Tasmanie. Celý tým Tasmanie se těší na vaši návštěvu.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky plaza, tasmanie, oc plaza, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštívili jste už zábavní svět Tasmanie?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.