Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

S jarem přichází úklidové akce po celé České republice, jen z McDonald’s se zapojilo na 90 dobrovolníků

PR článek

Zaměstnanci McDonald’s, jejich rodinní příslušníci a další dobrovolníci se i letos zapojili do tradiční jarní akce Ukliďme Česko. Trash Patrols, jak si říkají, vyrazily nejen do okolí restaurací, ale i na oblíbená výletní místa a do veřejného prostoru, výsledkem je více než 60 plných pytlů sesbíraných odpadků. Nejedná se ale o nic výjimečného, Trash Patrols se v regionech angažují pravidelně a dlouhodobě, čímž pomáhají zlepšení stavu naší přírody.

Již třetím rokem fungující Trash Patrols, složené ze zaměstnanců McDonald’s, spolu se svými blízkými a dobrovolníky, vyrazily i letos v rámci jarní akce Ukliďme Česko do ulic a místní přírody. Úklidů se zúčastnili lidé z celkem 19 restaurací a krom tradičně silného zastoupení Prahy proběhl také v Opavě, Ostravě, Brně, Frýdku-Místku, Velké Dobré, Pardubicích, Velkém Meziříčí, Měříně, Hradci Králové, Vrbové Lhotě a Benátkách nad Jizerou. Během jarního úklidu nasbíraly Trash Patrols na 60 pytlů s odpadky a přispěly tak k údržbě veřejných prostor a české přírody.

Trash Patrols se zaměřují na úklidy nejen okolí restaurací ale také dalších výletních míst a veřejného prostoru, a to nejen v rámci Ukliďme Česko, ale v průběhu celého roku. Tento dobrovolný program vznikl před třemi lety jako součást dlouhodobé udržitelné kampaně s názvem Naše protože, jejímž prostřednictvím společnost McDonald‘s představuje kroky, které činí pro šetrnější podnikání, zároveň jí inspiruje a motivuje zákazníky i širokou veřejnost k ohleduplnému přístupu k naší přírodě a planetě.

„Velmi si vážíme dobrovolníků z řad našich zaměstnanců a jejich blízkých, kterým není životní prostředí a okolní příroda lhostejná. Iniciativa Trash Patrols není jednorázovou aktivitou, o to více oceňujeme ty, kteří se zapojují opakovaně, protože jen tak má tento projekt skutečný dopad,“ říká Barbora Němcová, PR Coordinator společnosti McDonald’s.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky McDonald’s, dobrovolníci, trash patrols, ukliďme česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S jarem přichází úklidové akce po celé České republice, jen z McDonald’s se zapojilo na 90 dobrovolníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.