Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekPátek, 5. května 2023, 16:10
Penzion Na Suché se během let stal oblíbeným místem svateb, zájem je nyní tak velký, že jeho majitel Jan Dejmek svatební hostiny pořádá i v týdnu. Penzion mezi Bílým Kostelem a Hrádkem Nad Nisou ale nabízí zázemí nejen pro svatby, ale i pro firemní večírky, konference nebo vesnické zábavy.
Čím to je, že Penzion Na Suché je tak oblíbený pro pořádání svateb? „Myslím si, že obliba našeho pensionu pro uspořádání svatby je hlavně ze tří důvodů. U nás si neúčtujeme obrovské částky za pronájem prostor, pouze to, co si zákazník objedná. Se zákazníkem si většinou od samého začátku vytvoříme přátelský vztah, a tak probíhají domluvy a přípravy. Naše prostory jak vnitřní, tak i venkovní děláme se zaměřením právě na tyto akce,“ vypočítal Jan Dejmek.
Svatbu pro zákazníka naplánuje od A až do Z. „Máme možnosti koordinátora, fotografa, hudby a dalších dle potřeby zákazníka,“ dodal.
Výhodou podle něj je, že přímo v prostorech penzionu může proběhnout i obřad. A zájem o svatby Na Suché je veliký. „Nabízíme také možnost uspořádání svatby i v týdnu,“ pokračuje.
Časem by rád rozšířil kapacitu ubytování. „Teď nabízíme 34 míst na spaní, ale vzhledem k tomu že svatby děláme většinou tak pro 80 až 100 hostů, tak by se další místa na spaní hodila,“ říká.
Penzion kromě ubytování nabízí také sál s kapacitou až 150 míst, kde se pořádají různé firemní večírky, plesy, mítinky, konference, silvestry, vesnické zábavy i smuteční tryzny. Lidé si ale mohou i zasportovat. „Nabízíme možnosti sportovních aktivit, například beachvolejbal, plavání nebo saunování,“ uvedl.
V penzionu je také restaurace, která se otevře 11. května a otevřeno bude vždy od čtvrtka do neděle. Stavit se tak mohou třeba cyklisté, kolem penzionu vede cyklotrasa i cyklostezka a okolí nabízí řadu cyklovýletů.
Podle Dejmka ale dnešní doba provozování restaurace na venkově nepřeje. „Je těžké provozovat restauraci skoro všude. Na vesnici je to ale ještě těžší. Je stále znát, jak vesnické hospody poznamenal covid. Lidé jsou naučení scházet se na zahradách a popíjet. Mají to levnější a jednodušší. V dnešní době internetu a cen piva už přestala být vesnická hospoda místem setkávání,“ říká.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.