Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecký Lejaan zve na výhodné nákupy vašeho vysněného povlečení

PR článek

Lejaan je česká značka s kořeny v Liberci, která s láskou k přírodě vyrábí prémiové ložní prádlo a froté v autorských odstínech. Od 17. do 19. května pořádá ve svém libereckém showroomu Lejaan Market, kde si můžete pořídit kousky druhé jakosti se slevou 40 %.

Povlečení, kterému podlehnete

Zrodila se teprve v roce 2020, i tak roste jako z vody. Liberecká značka Lejaan kombinuje kvalitní materiály, unikátní paletu barev a smysl pro detail s pocitem pohodlí, který běžně zažijete jedině v pětihvězdičkovém hotelu. Respekt a láska k řemeslu jsou jednoduše cítit z každého kousku, který v jejich portfoliu najdete. Uchvátí, obejme a vytvoří z obyčejné rutiny luxusní rituál, na nějž se budete den co den těšit. Tak bychom definovali každý jeden produkt, jež pod taktovkou Lejaan vznikl.

Kombinacím se meze nekladou

Mezi hlavní výhody povlečení Lejaan patří fakt, že lze kolekce navzájem skvěle kombinovat. Proč? Protože si všechny barvy i materiály vyvíjí značka od počátku sama, a to tak, aby spolu navzájem nádherně ladily. Kromě praktičnosti a variability se navíc nemusíte bát, že vás po vylité ranní kávě čeká převlékání celé postele. Ba naopak. Stačí obměnit polštář a postel je jako nová.

Událost, o které jste (ne)snili

Pokukujete už nějakou tu dobu po produktech Lejaan? Nebo jste se do značky zamilovali právě teď? Pak je toto akce přesně pro vás. Už 17. až 19. 5. si budete moci se slevou 40 % vybrat z rozsáhlého sortimentu kousků, které se účastnily focení, zdobily showroom nebo se potýkají s nepatrnými vadami na kráse. Cílem ojedinělé akce Lejaan Market, která se uskuteční na adrese U Kolory 231, je především podpořit udržitelnost a zamezit zbytečnému plýtvání. Nejenže si uděláte nákupem radost vy, ale zároveň podpoříte dobrou věc. A to za nás rozhodně stojí za to!

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lejaan, liberec, povlečení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Lejaan zve na výhodné nákupy vašeho vysněného povlečení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.