Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zapomeňte na prázdniny bez pohybu – příměstský tábor Hravé prázdniny bude plný akce a fyzické aktivity

PR článek

Lámete si hlavu, jaký program vás a vaše děti čeká letos v létě? Sportovní příměstský tábor Hravé prázdniny ve Sport Parku Liberec pro ně bude to pravé!

Prázdniny plné sportu a zábavy

Během celých prázdnin je pro děti od 6 do 15 let připraveno celkem 8 turnusů plných nejrůznějších sportů, zdravého pohybu a zábavy. Organizátoři se při přípravě programu zaměřují především na vybudování zdravého a pozitivního vztahu ke sportu, ale také na správné stravování, dodržování pitného režimu i na kvalitní rozcvičky před každou aktivitou. O vyvážené a zdravé obědy se postará Coloseum Catering.

V průběhu celého tábora si děti vyzkouší mnoho sportů pod vedením zkušených trenérů a lektorů – nechybí dokonce ani bruslení přímo na ledě Home Credit Areny. Především milovníci hokeje pak určitě ocení i návštěvu šatny Bílých Tygrů za doprovodu jednoho z hráčů.

Novinky, výlety a mnoho dalšího

Důležitý přesah mají Hravé prázdniny také do zdravého životního stylu jako takového – každý den je pro děti připravena rozcvička speciálně navržená fyzioterapeutkami ze Sport Park Medical, stejně jako zdravé svačinky.

V tomto roce si organizátoři pro děti připravili také spoustu novinek, a dokonce na ně čeká i oblíbená návštěva. Především rodiče ocení letošní novinku, kterou je spolupráce s Červeným Křížem v rámci bezpečnosti na komunikacích. Další aktivitou zařazenou do programu je střelnice s možností střelby na terč se zkušenými instruktory, která se nachází přímo v areálu Sport Parku Liberec. Pro více informací a novinek sledujte Instagram nebo Facebookové stránky.

Přihlášky v plném proudu!

První turnus Hravých prázdnin začíná 10. července 2023 a dále pokračují až do konce prázdnin. Cena za turnus je 3 900 Kč a zahrnuje vstupy na sportoviště, veškeré stravování, zápůjčky sportovního vybavení, zkušené lektory a další potřebné věci. Přihlášku na Hravé prázdniny naleznete na webových stránkách. Vyplněnou přihlášku zašlete na email hraveprazdniny@sportparkliberec.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Hravé prázdniny 2023, Sport Park Liberec, příměstský tábor, sport, Bilí Tygři Liberec, prázdniny, děti, Facebook, Instagram, Home Credit Arena, tábory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapomeňte na prázdniny bez pohybu – příměstský tábor Hravé prázdniny bude plný akce a fyzické aktivity  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.