Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Legendy gastronomie v čele s Pohlreichem. To je Prima FRESH festival

PR článek

Ty nejlepší gurmánské zážitky bude servírovat Prima FRESH festival v Parku Budyšínská v Liberci. V pátek a v sobotu 16. a 17. června se tu předvedou kuchařské hvězdy a legendární podniky v ČR.

„Letošní rok bude pro Prima FRESH festival doslova přelomový. Rozhodli jsme se festivalovou tour rozšířit do Brna a Olomouce. Když připočítám naše tradiční místa – Plzeň, Liberec a Pardubice, tak pokryjeme území celé ČR. Navíc jsme připravili výrazné koncepční změny, pod heslem 'Ještě více gastronomických zážitků',“ přibližuje novinky letošního ročníku festivalu jeho ředitel Petr Jirásek.

Na festival letos dorazí ty nejlepší podniky u nás, které jsou považovány v ČR za legendy. „Při přípravách letošního ročníku jsme udělali mezi lidmi anketu, které podniky u nás považují za legendární, a ty vybrané jsme oslovili. Ročník 2023 považujeme za unikátní,“ zdůrazňuje Petr Jirásek. 

Jedním z takových legendárních podniků je Café Imperial pod vedením Zdeňka Pohlreicha, které je mezi gurmány skutečným pojmem. Přesně tenhle podnik se podařilo získat pro Prima FRESH festival, kde bude svoje menu servírovat ve spolupráci s Valoria Restaurant. Menu, které jen tak někde neochutnáte doveze náš „nároďák“, tedy Český Národní tým kuchařů a cukrářů, který se účastní kuchařských soutěží po celém světě a obsazuje ty nejvyšší příčky. Nejlepší českou kuchyni najdou návštěvníci rozhodně v Restauraci U Sapíků na Klokočné. Až tam ale jezdit nemusí, Pavel Sapík totiž dorazí se svým menu na Prima FRESH festival. Další legendou je také Restaurant Marcela Ihnačáka, který bude připravovat menu tradiční české kuchyně inspirované židovskou tradicí.  

„Tato čtveřice podniků se na jednom místě jen tak nepotká, proto mají návštěvníci unikátní možnost ochutnat to nejlepší z gastronomie v České republice právě na Prima FRESH festivalu,“ uzavírá Petr Jirásek.

Prima FRESH festival se uskuteční v Parku Budyšínská v Liberci v pátek 16. a v sobotu 17. června.

Ohodnoť článek

Štítky prima fresh, fesh festival, liberec, pohlreich, budyšínská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Legendy gastronomie v čele s Pohlreichem. To je Prima FRESH festival  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.