Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Týden bude polojasný, od středy budou nejvyšší teploty okolo 20 stupňů

Týden v Česku bude převážně polojasný, s výjimkou úterý se přeháňky objeví jen ojediněle. Mírně se ochladí. Od středy by se nejvyšší teploty měly pohybovat mezi 18 až 22 stupni Celsia. Hrozí dokonce ranní přízemní mrazíky.

Dnešek bude ještě velmi teplý a slunečný. Teploty překročí na mnoha místech letních 25 stupňů Celsia, na jihozápadě Libereckého kraje dokonce až 27 stupňů. 

V úterý bude přes Česko postupovat od západu studená fronta, která přinese přeháňky nebo bouřky na většinu území. Podle meteorologů budou bouřky zejména na jihovýchodě lokálně intenzivní s přívalovým deštěm, kroupami a nárazovým větrem. V Libereckém kraji očekávají meteorologové přeháňky či bouřky hned v úterý k ránu. 

Od středy už bude ve zbytku týdne převážně polojasno nebo jasno. Teploty se podle meteorologů ale jen výjimečně dostanou nad 20 stupňů. Naopak v noci mohou nejnižší teploty klesat i ke třem stupňům, ráno pak hrozí přízemní mrazíky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, ochlazení, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden bude polojasný, od středy budou nejvyšší teploty okolo 20 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.