Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Knorr-Bremse nabízí jedinečný program pro mladé. Stanou se odborníky na brzdy pro náklaďáky

PR článek

Jedinečnou možnost zdokonalit se v praxi a získat nové zkušenosti nabízí absolventům středních odborných škol a odborných učilišť společnost Knorr-Bremse v Liberci, která je lídrem mezi výrobci brzdových systémů pro užitková vozidla. Přichází s projektem Trainee program, ušitým přímo na míru čerstvým absolventům škol anebo těm, kteří se teprve po studiích na pracovním trhu hledají. Mladým lidem nabízí mimořádnou příležitost vstupu do praxe a osobního rozvoje.

Zajímají tě systémy do náklaďáků, vlaků nebo autobusů? Chceš se stát jedním z těch, kteří se podílí na jejich výrobě? Pak je projekt pro tebe jak stvořený! Trainee program je určený maturantům nebo vyučeným absolventům v oborech elektro, mechanik, mechatronik, nástrojař, seřizovač CNC a podobně. Přihlásit se však mohou i zájemci, kteří po dokončených studiích pracují zatím méně než dva roky. V Knorr-Bremse dostanou jedinečnou možnost aplikovat teorii získanou ve škole přímo v provozu, rozvíjet se v oboru, a navíc se spoustu dalších dovedností naučit od zkušených profíků.

Poprvé nabídli v Knorr-Bremse tuto příležitost mladým lidem vloni a přijati byli tři zájemci, kteří nyní prochází Trainee programem. V letošním roce by společnost ráda našla talenty, kteří by obsadili pozice Trainee Seřizovač a Trainee Operátor údržby.   

Cílem programu je vychovat samostatné, kvalifikované a zodpovědné zaměstnance v oboru údržba a seřizování a zajistit tak pro Knorr-Bremse udržitelné know-how a předávání zkušeností důležitých pro výkon klíčových profesí. A po úspěšném ukončení také účastníky programu u nás zaměstnat,“ vysvětluje Alena Treperová, personalistka společnosti Knorr-Bremse.

Program odstartuje v září 2023 a potrvá 2 roky, rozdělený je do 4 semestrů a každý z nich je zakončen zkouškou. Zájemci o účast se mohou hlásit na emailu nabor@knorr-bremse.com do 16. června 2023.

Pokud se do programu zapojíte, získáte řadu profesních i osobních benefitů. Naučíte se pod dohledem zkušených profesionálů, kteří se stanou vašimi mentory, odborným znalostem a dovednostem na Trainee pozici v údržbě nebo seřizování strojů. Všechno, co jste slyšeli nebo jen viděli ve škole, si doslova osaháte vlastníma rukama a vykročíte k tomu stát se vyhledávanými odborníky v dané profesi. Navíc vás čekají zajímavá školení a v případě úspěšného absolvování nabídka stálého pracovního místa v Knorr-Bremse, který je v oboru jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů.  

Každý z účastníků Trainee programu má status zaměstnance a vztahují se na něj všechny standardní zaměstnanecké benefity a samozřejmě pobírá plnohodnotnou mzdu,“ zdůrazňuje Alena Treperová.

Výběr účastníků programu proběhne v červnu 2023, a tak si ještě po maturitě či závěrečné zkoušce můžete užít letní prázdniny. V září se začíná!

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky brzdové systémy, absolventi, nábor, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Knorr-Bremse nabízí jedinečný program pro mladé. Stanou se odborníky na brzdy pro náklaďáky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.