Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Unikátní výstava Kriminálka proběhne v OC Nisa Liberec

PR článek

Pro všechny malé i velké detektivy je určena interaktivní výstava Kriminálka. Provede vás detektivními metodami a návštěvníci si mohou na vlastní kůži vyzkoušet práci zkušeného detektiva, který odhalí pachatele. Výstava probíhá v OC Nisa od 3. do 30. června 2023.

„Výstavu navrhli a připravili odborníci ze science centra IQlandia Liberec ve spolupráci se specialisty, kteří se zabývají kriminalistickými metodami. A my jsme rádi, že tuto jedinečnou výstavu můžou zažít i naši návštěvníci,“ říká Kateřina Boháčová, marketingová manažerka OC Nisa Liberec a s úsměvem dodává:  „Věřím, že nahlédnutí do tajů detektivního pátrání bude zábava s troškou poučení.“

Každý den od 3. do 30. června od 09:00 do 20:00 hod se můžou návštěvníci vydat po stopách vraha a využít při pátrání daktyloskopii, trasologii, porovnání DNA a další forenzní kriminalistické metody. Připraveno bude 14 interaktivních exponátů, fotostěna, model těla oběti, popis kriminalistických metod a mnoho dalšího.

Výstava je ideální pro rodiny s dětmi i školy a dětské kolektivy.

Pro skupiny je doporučena rezervace na tomto linku: Výstava Kriminálka – OC Nisa Liberec. Rezervujte si svůj termín již dnes a prožijte neopakovatelných 45 minut pod vedením zkušeného průvodce.

Celou výstavu zahájí v sobotu 3. června ve 14.00 kriminalistický workshop a Science Show a ukončí ji 30. června ve 13:00 hod. workshop s Policií ČR v 1. patře obchodního centra Nisa.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky oc nisa, nisa liberec, kriminálka, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unikátní výstava Kriminálka proběhne v OC Nisa Liberec  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.