Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu naměříme až 26 stupňů. Na některých místech se přidají přeháňky a ojediněle bouřky

Víkend nabídne podobné počasí, které v Liberecké kraji panovalo během týdne. Průměrné denní teploty se budou pohybovat od 20 do 26 stupňů Celsia a na některých místech je třeba počítat s přeháňkami.

Dnes přes den bude na severu Čech převážně oblačno. Postupně se mohou přidat přeháňky a ojediněle bouřky. „Nejvyšší denní teploty od 22 do 25 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák.  

Sobota v Libereckém kraji nabídne polojasnou nebo oblačnou oblohu, po ránu mlhy. Přes den se na některých místech mohou přidat ojedinělé přeháňky. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 22 a 26 stupňů Celsia.

Neděle na tom bude prakticky stejně. Polojasná nebo oblačná obloha s přeháňkami, které se vyskytnou především na horách. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 21 až 25 stupňů Celsia.  

V následujícím týdnu meteorologové žádné velké změny neočekávají. Pravděpodobně nejhezčí den bude pondělí, kdy by měla být obloha jasná a bez přeháněk. V dalších dnech už ale deštníky budou opět potřeba. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, víkend, předpověď, meteorologové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu naměříme až 26 stupňů. Na některých místech se přidají přeháňky a ojediněle bouřky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.