Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opozdilci ještě mají šanci přihlásit dítě na tábor, pár volných míst zbývá

Letní prázdniny se nezadržitelně blíží, a kromě dovolených s rodinou čekají na děti i jiné prázdninové zážitky, třeba na táborech. Pokud jste nezvládli dosud své ratolesti na nějaký tábor přihlásit, a ještě byste rádi, nemusíte zoufat. Stále se volná místa najdou a klidně už od prvních prázdninových dnů.

Obrovskou nabídku pobytových i příměstských táborů tradičně nabízí Dům dětí a mládeže Větrník v Liberci a ani letošní rok není výjimkou. Sice tady valnou část táborů mají obsazenou, šance na umístění dítěte ale u Větrníku je.

Určitě volná místa jsou, teď se to neustále mění, protože rodiče mění své plány na prázdniny a některé děti odhlašují, tak že se místa uvolňují,“ vysvětlila ředitelka DDM Větrník Marta Kultová. Rodičům radí, aby sledovali webové stránky větrníku, kde se ukazuje, zda jsou volná místa a kde. „A pokud u tábora, o který by měli zájem volno není, mohou zavolat na kontaktní osobu tábora a nahlásit dítě jako náhradníka. Pokud někdo vypadne, tak on bude prvním, kterého osloví s nabídkou se tábora zúčastnit,“ radí ředitelka Větrníku s tím, že na jejich táborech bude letos trávit čas asi 1 380 dětí i dospělých.

V Liberci je ale v nabídce i široká škála příměstských táborů s různým zaměřením – sportovní vědecký či umělecký, vše je v nabídce.

Hokejbalový spolek Liberec hlásí volná místa na svých příměstských táborech pro kluky i holky. Tábor je určený pro kluky i holky, předškoláky i školáky. Pořádají dva turnusy v červenci a v srpnu, stačí se přihlásit.    

Hravé prázdniny si můžou děti užít i na příměstských táborech Sportparku Liberec, kde také hlásí volná místa.

 „Stále se mohou zájemci hlásit, volná místa jsou. Užijí si u nás multisportovní zábavu a mnoho dalšího,“ zve za pořadatele Dominika Máchová.

Tábory jsou zaměřené na pohybovou všestrannost u dětí od 6 do 15 let a vyzkouší si všemožné sporty pod vedením profesionálních trenérů. Těšit se mohou i na výlet a slavnostní závěrečný ceremoniál.

Možnost přihlásit dítě na příměstský tábor stále ještě nabízí také Nadupanej příměsťák v Liberci. K dispozici jsou čtyři témata a hned šest termínů. „Volná místa se určitě ještě najdou. V některých turnusech máme úplně plno, ale jinde jsou volná místa. Tábory pořádáme už čtvrtým rokem a letos je zajímavé, že je jsou volná místa ještě první a poslední týden prázdnin, které byly vždy obsazené jako první. Teď je to spíš nejvíc obsazené uprostřed léta,“ popsal ředitel pořádající agentury Elset Michal Buzek. Děti se mohou těšit na parkour, dobrodružní sportovní kemp, vědátorské pokusy anebo detektivní akademii. I sem můžete děti hlásit prostřednictvím přihlášek na internetu.

A jaké tábory letos frčí? Nabídka je pestrá a nabízí tematické i sportovní pobyty. „Tradičně je zájem o tematické, třeba Harry Potter, Cesta kolem světa a podobně. Další skupina zájemců zase vyhledává sportovní tábory a hlavně děti, které chodí do našich tematických kroužků si už dopředu plánují prázdniny na tematických táborech, třeba tanečních,“ dodala ředitelka DDM Větrník Marta Kultová.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky tábory, léto, na poslední chvíli, Liberec, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opozdilci ještě mají šanci přihlásit dítě na tábor, pár volných míst zbývá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.