Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Libereckém kraji sázející vyhráli v posledních pěti letech 155 milionů

Sedmatřicet lidí v Libereckém kraji se v posledních letech stalo díky tradičnímu sázení milionáři. Dohromady vyhráli 155 121 608 korun, nejčastěji ve Sportce, Eurojackpotu, Šanci milion nebo Šťastných deset.

Nejvíc peněz, 32 291 081 korun, si odnesl v roce 2021 sázející z Liberce. O tři roky před ním se rovněž z velké částky 25 421 364 korun radoval další sázející z Liberecka. Na toho se usmálo štěstí ve Sportce, na kterou vyplnil sázenku v prodejně tabákových výrobků.

Sazka pomáhá lidem plnit sny. Loni se nám podařilo takřka nemožné, v průměru jsme každý den v rámci celé České republiky vytvořili alespoň jednoho milionáře. A pokračujeme i letos. Jen v Libereckém kraji jsme od začátku roku udělali milionáře ze tří lidí. Zatím největší letošní částku, 2 118 519 korun, vyhrál sázející, jenž vsadil v jednom z informačních center v kraji sázenku za 220 korun a trefil jackpot,“ říká mluvčí Sazky Pavla Hobíková.

Změnit počet milionářů by mohlo podle Hobíkové Milionové léto Sporty, které přineslo prvního milionáře 2. června a potrvá až do poslední losování v pátek 4. srpna. V rámci něj se ve Sportce hraje kromě Superjackpotu i o desetkrát jeden milion korun navíc. Losuje se každý pátek po dobu deseti týdnů a sázejícím stačí vsadit plný tiket Sportky. Tím se dostanou do hry o milionovou prémii. „To přinese deset zaručených milionářů. Už v loňském roce jsme rozdali několik stovek kol do dětských domovů napříč Českou republikou, za každého milionáře jedno. A letos v rozdávání kol těm, kteří neměli tolik štěstí, pokračujeme. Podpora cyklistiky a sportu celkově je jedním ze základních pilířů Sazky,“ doplňuje Hobíková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky milionáři, sázení, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji sázející vyhráli v posledních pěti letech 155 milionů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.