Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

S vysvědčením zajděte na zmrzlinu, do zoo nebo si pořiďte pěknou knížku

S koncem školního roku školáci dostávají závěrečné vysvědčení a zaslouží si i odměnu za celoroční snahu ve školních lavicích. A tak řada míst připravila tradiční odměny za vysvědčení. Přinášíme přehled některých, kam můžete svého školáka v Liberci i okolí, v pátek 30. června, vzít.

Náměstí Dr. E. Beneše - Také letošní konec školního roku oslaví město Liberec se školáky. V pátek 30. června od 9 hodin bude na náměstí před radnicí pro všechny děti, které donesou vysvědčení, připravena zmrzlina v šesti příchutích. Na každého školáka a školačku čeká jeden kopeček. Porcí město připravilo 500.

Se zmrzlinářskými kleštěmi se do stánku od 10 hodin postaví také primátor města Liberce Jaroslav Zámečník, aby dětem popřál hezké prázdniny. Zmrzlina je určena všem, kdo donesou k nahlédnutí vysvědčení, ať už se samými biči aneb sem tam s hranatou známkou. Důležité je, že jsou děti spokojené a chodí do školy rády, ať už díky kamarádům nebo třeba jen kvůli svačině nebo přestávce,“ zve žáky a žákyně na oslavu posledního dne letošního školního roku v pátek 30. června před radnici Jana Kodymová, tisková mluvčí.

Zoo Liberec - Poslední školní den, tedy v pátek 30. června, si liberecká zoo připravila pro všechny žáky vstupné za zvýhodněnou cenu. Každý student, který se na pokladně prokáže platným aktuálním vysvědčením, zaplatí za vstupenku pouhou „pětku“ čili 10 Kč. Akce platí po celý den v rámci otvíracích hodin zahrady.

Knihkupectví a antikvariát Fryč, Pražská ulice – Od pátku 30. června až do pondělí 3. července můžete za vysvědčení dostat 20% slevu na veškerý sortiment. Sleva platí pro celý nákup.

Knihy Dobrovský, Plaza Liberec – Také ve zdejším knihkupectví dostanete za vysvědčení slevu 20% a přinést své staré vysvědčení mohou i rodiče a také dostanou stejnou slevu. Akce platí v pátek 30.6.

iQLandia Liberec – Společně s dospělým, který zaplatí, má v pátek 30. června jedno dítě do 15 let vstup zdarma. Musí ale ukázat aktuální vysvědčení, akce platí pouze v pátek 30.6. Bez vysvědčení si mohou užít děti v pátek od 13.00 hodin na parkovišti před iQLandií i bublinkovou pěnu.

Liberecká Výšina – Udělejte si krásný výlet a vezměte s sebou vysvědčení, každý školák, který ho v pátek 30.6. předvede dostane točenou zmrzlinu zdarma.

Bazén Liberec – Užít si dvě hodiny plavání v bazénu zadarmo a s kamarádem, který to bude mít jen za 1 korunu, můžou v pátek 30. června jedničkáři. Když přinesou děti do patnácti let vysvědčení se samými jedničkami, mají v pátek 30. června plavání zadarmo a jejich kámoš za kačku. Musí mít dospělý doprovod.

Rekreačně sportovní areál Javorník – Svištět na prázdniny na bobovce za super cenu můžou v pátek 30. června všechny děti na Javorníku. Všechny děti tady mají v pátek 50% slevu na dětské jízdné na bobové dráze (vztahuje se na jednotlivé jízdné, ne na hromadné jízdenky). Bobová dráha jezdí od 10.00 do 18.00 hodin. Navíc bude připraveno ohniště pro opékání buřtů, který si můžete koupit v občerstvení Deštník.

Nisapark Vratislavice – Běžte si zařádit v pátek 30. 6. do Vratislavic, vezměte s sebou vysvědčení a dostanete ledovou tříšť zdarma.

Farma Natura v OC Nisa Liberec – V pátek 30. června přineste vysvědčení do zmrzlinárny v Nise a ke každé zakoupené zmrzlině dostanete druhou zdarma.

Zámek Svijany – Běžte se podívat na zámek a za předvedené vysvědčení dostanete dětskou vstupenku a vybraný kvíz zdarma. Akce platí od 30. 6. do 2.7.

Ekopark Liberec - Děti, které u vstupu ukáží vysvědčení, mají vstup zdarma. Známky nejsou rozhodující. Podmínkou je doprovod platícího dospělého. Vstup zdarma lze uplatnit maximálně pro dvě děti.

Pizzerie U dvou přátel, Chrastava - Zmrzlinu nebo ledovou tříšť dostanou za ukázání vysvědčení zdarma děti z místní základní školy. Akce platí v pátek  30.6.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com, Sportovní areál Obří sud Javorník

Štítky vysvědčení, odměny, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S vysvědčením zajděte na zmrzlinu, do zoo nebo si pořiďte pěknou knížku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.