Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Čtenáři Drbně věří. Díky registraci získají řadu výhod

Přes 80 procent čtenářů věří obsahu, který Drbna publikuje. Vnímáme to jako velký závazek. Nejen proto zkvalitňujeme služby, které mohou využívat registrovaní uživatelé. Patří mezi ně darkmode, možnost komentovat, newslettery či funkce, díky které si uložíte článek na později.

Před nedávnem jsme vás požádali o vyplnění dotazníku, který nám pomohl lépe porozumět tomu, co byste na Drbně rádi četli a jak ji vnímáte. Tyto informace z dotazníků jsou pro nás důležité a společně s dalšími daty je analyzujeme v rámci projektu, který řídí lidé z Financial Times. S nimi se snažíme vaše potřeby co nejlépe pochopit.

Do dotazníkového šetření se zapojilo několik tisíc čtenářů a my jsme zjistili, že 83 procent z vás důvěřuje tomu, co si na Drbně přečte. Důvěryhodnost Drbny je tak vysoce nad průměrem většiny českých médií. To nás posiluje sebevědomím pro další práci. Díky vám víme, že byste rádi četli více rozhovorů, komentářů, delšího vysvětlujícího čtení a uvítáte i jistou porci zábavy. To vše vám v budoucnu rádi přineseme ve větší míře.

K naplňování vašich očekávání nám velmi pomůže, když budete s Drbnou více spojeni a její čtení se stane vaší každodenní rutinou. Budeme také rádi, když se zapojíte do tvorby obsahu a to ať už tipy na články, feedbackem nebo psaním vlastních blogů

Chtěli bychom vás proto poprosit o registraci na Drbně, díky čemuž vám budeme moci mimo jiné i efektivně doručovat obsah o dění ve vašem městě či kraji. Registrace nic nestojí a s vašimi osobními pracujeme opatrně a bezpečně.

Dalším způsobem, jak můžete Drbně pomoci být silným hlasem v českých regionech, je stažení aplikace, kde díky funkci Drbni to můžete redakci kdykoliv poslat tip na článek nebo informaci o tom, co se kde děje.

Pokud byste chtěli Drbnu podpořit nebo vás obtěžují reklamy, můžete přejít na placenou verzi Drbny, s kterou uvidíte Drbnu bez reklam. Na dalších výhodách pro naše registrované a platící čtenáře usilovně pracujeme.

Nebojte se nám poslat jakoukoliv zpětnou vazbu, protože na vašich názorech nám záleží! Děkujeme, že náš čtete a důvěřujete nám.

Ohodnoť článek

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtenáři Drbně věří. Díky registraci získají řadu výhod  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.