Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Policie hledá řidiče, který u Jenišovic ohrozil motocyklistu

V sobotu 15. července odpoledne se stala dopravní nehoda u obce Jenišovice. Neznámý řidič vjel do protisměru a vytlačil motocyklistu na vyfrézovaný pruh, kde motocyklista havaroval. Řidič z místa nehody ujel. Policie nyní hledá svědky nehody i viníka.

V sobotu 15. července odpoledne se stala dopravní nehoda na silnici mezi obcemi Frýdštejn a Jenišovice v opravovaném úseku, kde je vozovka vyfrézovaná a osazena dopravním značením. Policie hledá svědky nehody i samotného řidiče. 

„Dosud nezjištěný řidič jel ve směru od Jenišovic, kde při objíždění vyfrézovaných pruhu na vozovce přejel do protisměru, kde tímto manévrem ohrozil v protisměru jedoucího řidiče s motocyklem Suzuki Burgman. Řidič s vozidlem motocyklistu vytlačil na vyfrézovaný pruh, kde motocyklista havaroval. Při tomto pádu na vozovku utrpěl zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Dosud nezjištěný řidič, který motocyklistu svým způsobem jízdy ohrozil, z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon," sdělila tisková mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na telefonní číslo 974 474 254 nebo na bezplatnou linku 158. Policisté budou rádi za jakékoli informace týkající se dopravní nehody.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto město Jablonec

Štítky Liberecký kraj, Jenišovice, dopravní nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče, který u Jenišovic ohrozil motocyklistu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.