Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Elektronické vstupenky do botanické zahrady koupí senioři za nižší cenu

Návštěvníci liberecké Botanické zahrady starší pětašedesáti let mají možnost získat zlevněné vstupné. Stačí, když si předem koupí elektronickou vstupenku a zaplatí o deset korun méně než v pokladně.

Elektronickou vstupenku si mohou zájemci nově koupit na webu botanické od druhé poloviny června a společně se zavedením této možnosti nákupu je také k dispozici zlevněné vstupné. „Poptávka po zlevněném vstupném pro seniory byla dlouhodobá a společně s novými možnostmi eLpassů nyní tvoří atraktivní možnost výhodnější návštěvy zahrady. Velmi rádi tu seniory přivítáme,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně hejtmana pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch.

Na webu je možné si také koupit roční nepřenosnou permanentku za 350 korun pro dospělého a za 250 korun pro seniora, dítě či držitele průkazu ZTP, nechybí ani rodinné vstupné.

Senioři mají také možnost zakoupit si společnou elektronickou vstupenku eLpass ve dvou verzích. Pro vstup do Zoo Liberec, Botanické zahrady Liberec, Muzea Českého ráje v Turnově, Oblastní galerie Liberec, Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě a do Severočeského muzea v Liberci je to eLpass Grande za 220 korun s platností 14 dnů od nákupu. Běžná cena této hromadné vstupenky je 440 korun.

Do Zoo Liberec a jedné ze jmenovaných organizací se senioři dostanou s eLpass Mini také se slevou. Cena ve variantě zoo + botanická zahrada přijde na 150 korun.  

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecký kraj

Štítky botanická zahrada, vstupenky, online, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přímo: Ten eLpass hodně smrdí. Bylo by fajn podívat se na financování krajem. Kde se vzal, tu se vzal, kdo kolik utratil za tenhle projekt a kam šly peníze. Ale třeba nepůjde o všivárnu jak s Půtovým důchoďákem.

Úterý, 15. srpna 2023, 17:59Odpovědět

Jasně, dobrá polovina důchodců v tomto věku má sotva bankovní účet a možná průkazku do knihovny. Ne, pořídí si apku eLpass. Celkově je to zcestná krávovina, po které za tři měsíce neštěkne pes. On teda neštěkne ani teď. A prachy se točí. Strčte si tuhle reklamu (běžně řazena navenek do rubriky Společnost - po rozklepnutí PR) laskavě někam. Novinařina to není. Chováte se jako šmejdi.

Úterý, 15. srpna 2023, 17:46Odpovědět

Elektronické vstupenky do botanické zahrady koupí senioři za nižší cenu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.