Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Česká pošta chystá zdražování. Lidé si připlatí za služby

Česká pošta od října zdraží některé služby SIPO. Zaslání potvrzení o platbě SIPO bude nově stát 18 korun namísto současných 15 korun. Pošta zároveň zruší službu odvolání souhlasu s platební transakcí, která dosud stála 200 korun.

O změnách pošta informovala na svém webu. Státní podnik také upravil text ceníku s cílem zpřehlednit uvedené informace a zohlednit požadavky zákona o platebním styku tím, že cena za poskytované platební služby SIPO je nově uváděna samostatně.

Česká pošta letos zdražovala už v únoru a v červenci. Minulý měsíc zdražila poslání obyčejného psaní o čtyři koruny na 27 korun, respektive 34 korun v případě rychlejšího doručení. Doporučené a cenné psaní zdražilo o desetikorunu. K úpravě cen listovních zásilek ztrátový státní podnik přistoupil především kvůli dlouhodobému poklesu zájmu o tuto službu při stále rostoucích nákladech.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Česká pošta

Štítky ČR, pošta, ceny, služba, zdražování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Kdo říká že pošta má být zisková. Navíc je to spíš trafika pro soudruhy soukmenovce a jejich potomci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Maškarní ples, Markéta, Mávátka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell 1984, filmy Ukřižování, Kladivo na čarodějnice, Wilsonov, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1, 2, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu, Lidi co znám, Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky průměrné''mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo dvořák čt. Nebo ředitel České pošty 468000 a kolik nás stojí celé ředitelství, všelijaké ,,dozorčí"rady viz trubci ve filmu Postřižiny, jako trafikami kalousové, tppolové a další pojídači chlebíčků. Více čtěte pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně. Podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte 16.9. na Václavské náměstí a hlavně ke všem volbám, nevynechat žádnou příležitost řict mafii a dost, vrátit moc lidem.

Sobota, 19. srpna 2023, 11:39Odpovědět

Česká pošta chystá zdražování. Lidé si připlatí za služby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.