Počasí dnes21 °C, zítra24 °C
Pondělí 24. června 2024  |  Svátek má Jan
Bez reklam

V Liebiegově paláci začal fungovat dětský klub a rodinné centrum

V Liebiegově paláci v Liberci otevřeli od září Rodinné centrum a Dětský klub Victoria, kde mohou trávit čas rodiče s dětmi. Centrum bude fungovat vždy dvakrát do týdne dopoledne a klub nabídne možnost hlídání dětí třikrát v týdnu dopoledne a každý den odpoledne.

Primárně bude zázemí fungovat jako dětský klub, to znamená, že tady bude moci rodič na maximálně tři hodiny odložit bezpečně své dítě a věnovat se svým zájmům v prostorách Liebiegova paláce. Mezitím si může jít zacvičit, zajít na přednášky anebo si třeba jen odpočinout u kávy nebo v zahradě. Druhým využitím bude Rodinné centrum,“ vysvětlil Michal Dufek, ředitel Kontaktu Liberec, které Liebiegův palác provozuje.

Dětský club Victoria zahájil činnost tento týden. „Například odpoledne jej mohou využít děti, které nechodí do družiny. Program připravujeme různý, ale také ho přizpůsobujeme počtu dětí i jejich zájmům,“ vysvětlila Lucie Vraňovská Šimonová.

Rodinné centrum bude fungovat vždy v pondělí a ve středu, od půl deváté do dvanácti, zbývající čas bude patřit dětskému klubu. Budou se zde moci setkávat rodiče s dětmi a věnovat se programu, který bude pravidelně připravován. Například cvičení, tvoření nebo hudebka a různé pohybovky.

Dětský klub Victoria v Paláci Liebieg
U Tiskárny 81/1, 460 01 Liberec
PO - PÁ - 8:30 - 12:00, 12:30 - 16:30
KONTAKTY: Tel.: 485 244 799, Mob.: 776 622 785
email: dklub.viktorie@gmail.com

Zatím zkoušíme. Zájemci můžou přijít rovnou a pak se rozhodnout, zda zůstanou nebo ne. Pokud chtějí mít předem jistotu, že není příliš mnoho lidí, mohou si zavolat a domluvit se,“ doplnila Vraňovská Šimonová.

Klub i rodinné centrum je zpoplatněno symbolickou částkou. Za návštěvu Rodinného centra se platí 50 korun na osobu, za hodinu v Dětském klubu Victoria 80 korun. Platit lze zatím pouze v hotovosti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Blanka Freiwilligová, Dětský klub Victoria

Štítky dětský klub, rodinné centrum, děti, Liebiegův palác, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tasmansky Czert

Odložit dítě? Děláte si srandu? Pak jdou děti do školy a neumí ani mluvit, když je rodiče furt někam odkládají a nevěnují se jim.

Čtvrtek, 7. září 2023, 10:53Odpovědět

V Liebiegově paláci začal fungovat dětský klub a rodinné centrum  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.