Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Během tří dnů dva smrťáky. Policie upozorňuje na zvýšenou opatrnost na silnicích

Celkem sedmačtyřicet dopravních nehod během tří dnů. Takový počet případů policie Libereckého kraje zaznamenala od pondělí do středy. Při těchto dopravních nehodách nepřežili dva lidé. Policie proto žádá všechny řidiče o zvýšenou opatrnost při pohybu na silnicích.

Policie Libereckého kraje eviduje během tří dnů zvýšený počet nehod s vážnými následky. „V uplynulých třech dnech jsme řešili více dopravních nehod se závažnými následky a v některých případech i s tragickým koncem,“ upozorňuje preventistka krajského ředitelství policie Libereckého kraje Martina Frýdová.

V pondělí na Semilsku přišel o život řidič motorky po střetu s nákladním autem. Ve středu se na Liberecku při předjíždění čelně střetla dvě auta. Jeden z řidičů srážku bohužel nepřežil.

Ve středu se staly další tři dopravní nehody. Udály se v krátkém časovém úseku a zastavily zhruba na tři hodiny dopravu.

Od pondělí do středy policie evidovala celkem sedmačtyřicet dopravních nehod. Z toho dva lidé nepřežili, další dva utrpěli těžká zranění a jedenáct bylo lehce zraněno. Jako jeden z hlavních důvodů dopravních nehod policie uvádí nesprávný způsob jízdy.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberecký kraj, dopravní nehody, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během tří dnů dva smrťáky. Policie upozorňuje na zvýšenou opatrnost na silnicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.