Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Požár rodinného domu v Jenišovicích na Jablonecku. Dvě osoby byly převezeny do nemocnice

Hasiči na Jablonecku včera večer zasahovali u požáru rodinného domu v Jenišovicích. Začala tam hořet střecha a byl vyhlášen 3. stupeň požárního poplachu. Dvě osoby musely být převezeny do nemocnice.

Včera večer zasahovali hasiči Libereckého kraje u požáru rodinného domu v obci Jenišovice. Vyhlášen byl 3. stupeň požárního poplachu. „Jednotky z 3. stupně požárního poplachu zasahovaly od včerejšího večera u požáru rodinného domu v obci Jenišovice, v části obce Odolenovice," informoval na sociálních sítích Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje.

Při příjezdu hasičů hořela střecha domu. Na místě události zasahovalo 16 jednotek požární ochrany. Místo požáru bylo rozděleno na tři bojové úseky. Hašení proběhlo vnější i vnitřní cestou. Nasazeno bylo devět proudů a došlo také k rozebírání střešní konstrukce.

„Událost byla nahlášena krátce po 19. hodině. Velitel zásahu před jedenáctou hodinou ohlásil lokalizaci události. Došlo k přeskupení techniky," dodal na sítích HZS Libereckého kraje.

Hasiči nadále pokračovali v rozebrání střechy vnitřní i vnější cestou a dohašovali také skrytá ohniska.

„Kolem jedné hodiny ranní došlo k redukci jednotek. Na místě události byly zraněny 3 osoby, z toho 2 osoby byly převezeny do zdravotnického zařízení," doplnil HZS Libereckého kraje.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Twitter HZS Libereckého kraje

Štítky Jenišovice, požár, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár rodinného domu v Jenišovicích na Jablonecku. Dvě osoby byly převezeny do nemocnice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.