Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Myslivci oslavují na Sychrově. Nachystali program pro malé i velké

U příležitosti 100. výročí založení Českomoravské myslivecké jednoty bude patřit sobota 30. září na Sychrově Krajským mysliveckým slavnostem. Zástupci tří okresních mysliveckých spolků z Liberce, Jablonce nad Nisou a Semil připravili bohatý kulturní program určený myslivecké, ale i nemyslivecké veřejnosti. Na zábavu i poučení se mohou těšit malí i velcí návštěvníci.

Od 10.00 do 17:00 hodin bude možné shlédnout například myslivecký průvod se zdravicemi knížete Rohana, zaposlouchat se do lovecké hudby trubačů z České lesnické akademie Trutnov, seznámit se s loveckou kynologií, výcvikem dravců a sov, tradicemi a zvyky české myslivosti, pokochat se módními přehlídkami, např. na téma Žena, lov a šperk, absolvovat stezku napříč celým zámeckým parkem, kde se dozvíte spousty zajímavostí o zvěři a lesu,“ přiblížil část programu Petr Mužák z Okresního mysliveckého svazu v Liberci.

Na děti budou čekat různé aktivity a dílny, ale zapojit se mohou i dospělí. Nebude chybět ani zvěřinová kulinářská show, prodejní stánky loveckých potřeb a regionálních produktů a samozřejmě i občerstvení a mnoho dalšího.

Celým dnem bude provázet moderátorka Marcela Augustová, která spolu s hosty přiblíží celou myslivost napříč různými odvětvími.

Akce začíná v 10 hodin, kdy vychází průvod a bohatý program potrvá do 17 hodin.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky myslivci, slavnost, Sychrov, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Myslivci oslavují na Sychrově. Nachystali program pro malé i velké  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.