Aktuálně

Další kuřecí maso ze zahraničí obsahovalo salmonelu. Nebezpečné může být, i pokud ho mají lidé v mrazáku

Autoři | Foto Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Státní veterinární správa

Pokud máte v mrazáku kuřecí maso, pak zbystřete. Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) přišla s upozorněním ohledně dalšího masa, u něhož laboratorní rozbor prokázal přítomnost bakterií rodu Salmonella Infantis, které jsou původcem onemocnění salmonelóza.

Obsah článku je dostupný pouze přihlášeným nebo registrovaným uživatelům

Chci se registrovat zdarma

Máte již účet? Přihlaste se

Co získám?

  • Čtení premium článků
  • Darkmode
  • Nastavení odebírání newsletterů
  • Články na později
  • Psaní blogů
  • Diskuse pod články

Přihlášení uživatele

 Přihlásit se přes Apple
Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.