Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Následující týden bude v Libereckém kraji pršet. Teploty ale budou nadále poměrně příjemné

Po celý týden kromě pondělí se v Libereckém kraji budou hodit deštníky. Ačkoliv dnes se teploty dostanou k 18 stupňům, v dalších dnech budeme měřit průměrných 12. K tomu všemu se přidají přeháňky.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně oblačno až polojasno. Zatáhne se až k večeru, kdy dorazí i dešťové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 14 do 18 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Dušan Čičman.  

V úterý už bude obloha převážně zatažená s deštěm nebo přeháňkami. Souběžně s tím do severních Čech dorazí i mírné ochlazení. Denní maxima se nedostanou nad 14 stupňů Celsia. Podobné teploty nás čekají i ve středu. Oblačnosti však bude méně a dešťové přeháňky dorazí jen ojediněle.  

Ve čtvrtek a pátek očekáváme Liberecku opět oblačno nebo zataženo s průměrnými teplotami, které se budou pohybovat kolem 12 až 14 stupňů Celsia. To všechno stále s přeháňkami. Další ochlazení dorazí na víkend, kdy rtuť teploměru může klesnout i k plus deseti stupňům Celsia.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim, listopad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Následující týden bude v Libereckém kraji pršet. Teploty ale budou nadále poměrně příjemné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.