Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

O víkendu se budou teploty držet kolem deseti stupňů. Na některých místech budou třeba deštníky

Během víkendu bude na severu Čech oblačno nebo zataženo, ničím výjimečným nebudou ani přeháňky. Na horách už to může být dokonce i sníh. Průměrné denní teploty se přitom budou pohybovat kolem deseti stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo, na většině území s deštěm. „V Krkonoších postupně nad 1100 m i srážky smíšené nebo sněhové,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Ty však budou postupem dne slábnout. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi osm až 11 stupňů Celsia.  

Během soboty bude nad Libereckým krajem obloha převážně polojasná. Po ránu se objeví ojedinělé mlhy. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od osmi do 12 stupňů Celsia. 

Neděle bude ve znamení oblačné nebo zatažené oblohy. Přidat se mohou i dešťové přeháňky. Na průměrných teplotách to však nic nezmění. V maximech budeme v Libereckém kraji měřit od devíti do 13 stupňů Celsia.  

Výrazné teploty neslibuje ani dlouhodobá předpověď Českého hydrometeorologického ústavu. Prakticky stejné teploty nás čekají až do konce týdne, kdy se rtuť teploměru může o dva až tři stupně propadnout.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, podzim, ČR, Liberecký kraj, předpověď, čhmu, meteorologové, listopad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se budou teploty držet kolem deseti stupňů. Na některých místech budou třeba deštníky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.