Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V týdnu může na horách sněžit. Průměrné denní teploty půjdou dolů

V následujícím týdnu se bude do Libereckého kraje postupně přesouvat zima. Postupně se bude ochlazovat a ve vyšších polohách už může začít sněžit. Kromě toho se neobejdeme bez deštníků.

Ještě dnes bude obloha hodně proměnlivá a zejména na horách se přidají dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od 9 do 13 stupňů Celsia.  

V úterý bude nad Libereckým krajem oblačno až polojasno. „Zejména na horách se místy přidají přeháňky. V polohách nad 1200 metrů nad mořem i sněhové,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Podle jeho slov se k večeru zatáhne. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od osmi do 12 stupňů Celsia.  

Zatažená obloha vydrží i do středy. Opět je třeba počítat s deštěm a přeháňkami. Sněžit může už v polohách nad 900 metrů nad mořem. Maximální teploty se nedostanou nad 10 stupňů Celsia.  

Zbytek týdne a následující víkend přinese mírné ochlazení. Průměrné denní teploty se dostanou i k sedmi stupňům Celsia. To všechno s převážně oblačnou nebo zataženou oblohou a také přeháňkami

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu může na horách sněžit. Průměrné denní teploty půjdou dolů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.