Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Hasiče zaměstnal požár rodinného domu v Doubí, naštěstí byl neobydlený

Noční požár rodinného domu v Doubí na Liberecku zaměstnal hasiče z 2. stupně požárního poplachu. Za přibližně dvě hodiny od vzniku požáru se ho však hasičům podařilo zlikvidovat. Výše škody a příčina vzniku zatím není jasná.

V neděli kolem sedmé hodiny večerní vypukl požár neobydleného rodinného domu v části obce Doubí na Liberecku. Hasiči na místě vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu. „Při příjezdu JPO byl požár v plném rozsahu. Vyhlášen byl 2. stupeň požárního poplachu. Na likvidaci byly nasazeny 3C proudy, hasební práce probíhaly z výškové techniky,“ uvedl HZS Libereckého kraje na sociálních sítích.

Za přibližně dvě hodiny od vzniku požáru se ale hasičům podařilo oheň odstranit. Místní jednotka však kvůli případné likvidaci skrytých ohnisek zůstává nadále. Výše škody a příčina vzniku požáru jsou však nejasné.

„Krátce před devátou hodinou velitel zásahu ohlásil likvidaci události. Na místě události zůstává místní jednotka k případné likvidaci skrytých ohnisek. Výše škody a příčina vzniku požáru jsou v šetření,“ dodal HZS LK na sítích.


 

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Libereckého kraje

Štítky Požár, Doubí, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiče zaměstnal požár rodinného domu v Doubí, naštěstí byl neobydlený  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.