Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ochlazení k nule, poté oteplení. Počasí se bude v týdnu měnit

Tento týden klesnou teploty v Libereckém kraji k bodu mrazu. Většinu dní bude pršet a objevit se mohou i sněhové přeháňky. Noční teploty už klesnou pod bod mrazu, až k mínus čtyřem stupňům Celsia. V druhé polovině týdne se ale opět oteplí.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo, jen na některých místech oblačno. „Postupně se místy objeví slabý déšť nebo přeháňky. Na horách budou srážky četnější,” uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od osmi do 11 stupňů Celsia. Na horách od čtyř do sedmi.

Zatažená obloha bude i v úterý. Postupně se přidají i dešťové a ve vyšších polohách i sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od čtyř do osmi stupňů Celsia.

Ve středu bude převážně oblačno, od severu dokonce i polojasno nebo skoro jasno. K tomu se mohou přidat i sněhové přeháňky. A to po celých severních Čechách. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od jednoho stupně pod nulou k plus třem. 

Druhá polovina týdne se ponese v podobném režimu, ale opět se oteplí. Obloha bude převážně oblačná nebo zatažená, je třeba počítat s přeháňkami. Průměrné denní teploty se budou pohybovat kolem pěti stupňů v plusu. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ochlazení k nule, poté oteplení. Počasí se bude v týdnu měnit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.