Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Včasné doručení je základ. Liberecká společnost JÍDLO NA KLIK chystá nový objednávkový systém

PR článek

JÍDLO NA KLIK - liberecká společnost která je tu pro lidi již šestým rokem. Jejím cílem je vytvářet kvalitní a férovou službu restauracím a jejich cílovým zákazníkům. Těm nabízí individuální a přátelský přístup. Na příští rok navíc chystá nový objednávkový systém, díky kterému bude objednávání ještě jednodušší a pohodlnější.

JÍDLO NA KLIK v Liberci působí i přes silnou konkurenci. „Není jednoduché bojovat s korporacemi, a to obzvlášť v dnešní době, kdy jsou mnohdy základním pilířem úspěchu masivní reklamní kampaně. I tak tu jsme. A to jednoduše pro ty, co ocení kvalitní a stabilní službu bez ohledu na všelijaké omalovánky kolem. Pro lidi, co v neposlední řadě rádi podpoří lokální, českou firmu,“ říká jednatel a zakladatel společnosti Daniel V.

Firma funguje v rodinném pojetí. „Se ženou se střídáme na dispečinku i ježdění, což je pro nás velkou výhodou. Z první ruky máme kontrolu a můžeme tak díky přímé zpětné vazbě naše služby neustále vylepšovat. Mimo to se obklopujeme dobrou partou lidí a přátelský kolektiv, který ve firmě máme, je za nás ten nejlepší základ správného fungování,“ pokračuje.

Podle něj se společnost od samého začátku snaží dělat věci maximálně efektivně. „Včasné doručení je základ, dbát na teplotu a čerstvost jídel samozřejmost,“ dodává zakladatel.

JÍDLO NA KLIK nabízí něco, co se v dnešní době tak trošku vytrácí a tím je individuální přátelský přístup. Desítky partnerů a stovky věrných spokojených zákazníků dává společnosti každým dnem najevo, že právě toto je ta správná cesta.

Jak to celé vlastně vzniklo?

Bez nadsázky se dá říci, že JÍDLO NA KLIK vzniklo ze dne na den. „S dnes již bývalým kolegou (spoluzakladatelem) jsme tenkrát spokojeně pracovali pro konkurenční společnost. Přemýšlet o změně nás donutila tamní změna logistiky, kdy lidský faktor v podstatě také „ze dne na den“ nahradil počítač. Zkušení kurýři, často s místopisem, byli nahrazováni náhodnými lidmi z ulice, kterým stačilo k získání pozice plnohodnotného kurýra pouze nainstalovat aplikaci, mnohdy bez jakéhokoli zaškolení… No v tu chvíli jsme ztratili veškerou motivaci setrvat a rozhodli se to uchopit do vlastních rukou. Založíme vlastní rozvoz, kdy zachováme profesní kvalitu a zůstaneme nadále těmi právoplatnými „hrdiny města“,“ popisuje vznik nové doručovací služby její zakladatel.

„Dodnes si pamatuji, jak jsem uprostřed noci volal rozespalému kolegovi, že jsem právě vymyslel název i logo. Pak už to šlo relativně rychle, přičemž začátek nebyl vůbec jednoduchý. Náš první objednávkový web jsem dokonce vytvářel sám bez jakékoli znalosti programování. Vše jsem se musel naučit, protože zkrátka nebyly prostředky a začínali jsme opravdu od nuly,“ vzpomíná.

Velkým problémem byla samotná domluva s prvními partnery. „Začínali jsme na třech restauracích, kterým jsem za tuto počáteční důvěru dodnes velmi vděčný. Téměř každý na nás v té době koukal jako na blázny a pouhé snílky – logicky. Neměli jsme za sebou žádný výsledek, pouze velkou vizi před sebou, což pro většinu restaurací nebyla reference, naopak spíše riziko, do kterého se nechtěli pouštět,“ říká.

Nejvíce si JÍDLO NA KLIK cení nastalé důvěry restaurace CHICAGO BAR & GRILL. „Bez ní bychom určitě nebyli tam, kde dnes jsme. Majitel této restaurace totiž uznává a rád podporuje lokální firmy. Bohužel v dnešní době je to spíše vzácný a ojedinělý přístup.“

Tato spolupráce byla zlom. „Na základě kladných ohlasů zákazníků se nám začaly postupně samy ozývat další podniky a restaurace se zájmem o spolupráci. Vše nabralo ten správný směr a ze dvou rozvozových aut byla rázem tři. Postupně jsme začali nabírat první zaměstnance a náš sen se tak začal naplňovat. Za dispečink následně usedla moje žena, která má díky svému nasazení a píli neodmyslitelnou zásluhu, na naší současné existenci,“ popisuje jednatel.

K dnešnímu dni má JÍDLO NA KLIK v Liberci 10 brandovaných vozů a dobrý kolektiv kvalitních, a především spolehlivých kurýrů.

Nový objednávkový systém i aplikace

„Od začátku příštího roku se naši zákazníci mohou těšit na doposud největší inovaci, kterou je náš zbrusu nový objednávkový systém, obsahující aplikaci i zákaznické účty pro značně jednodušší a pohodlnější objednání,“ uzavírá.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jídlo na klik, liberec, jídlo, doručovací služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Včasné doručení je základ. Liberecká společnost JÍDLO NA KLIK chystá nový objednávkový systém  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.