Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Další sněžení i mráz až mínus 11. Zima v Libereckém kraji vydrží celý týden

Zimní počasí přišlo i do Libereckého kraje a jen tak neskončí. Vydržet by mělo minimálně do konce týdne. Už během pondělního večera a noci navíc dorazí další sněžení.

Už v pondělí navečer začne postupně sněžit i v nižších polohách a přes noc má sněžit i trvaleji. „Do rána napadne mimo horské oblasti i nižších polohách místy kolem 6 cm nového, většinou mokrého a těžkého sněhu, přes den dalších až 5 cm,“ uvedla na webu meteorologů Polina Matyunina. Srážky budou ustávat až v úterý k večeru. Přes den pak budou teploty kolem mínus 1 stupně.

I v dalších dnech vydrží zimní charakter počasí. Teploty v noci budou klesat k mínus devíti stupňům a v noci na čtvrtek až k mínus 11. Objevovat se budou sněhové přeháňky, ale i trvalejší sněžení. Přes nulu se pak nevyšplhají teploty ani přes den.

V dalších dnech se sice lehce oteplí, počasí ale zůstane zimní, navíc na konec týdne meteorologové slibují další ochlazení, kdy teploty budou klesat k minus devíti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, zima, ochlazení, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další sněžení i mráz až mínus 11. Zima v Libereckém kraji vydrží celý týden  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.