Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Příběh pokračuje. Forky’s se v Liberci přestěhovalo do Pražské ulice

PR článek

Ano, po krátké provozní odmlce od poloviny léta Forky’s znovu ožilo na nové adrese kousek od radnice, v horní části Pražské ulice, po pravé straně, když půjdete z náměstí.

I přes přesné lokace na Mapy.cz a Google mapách lidé tento provoz dokáží snadno minout. Je totiž zcela odlišný od původního – nenápadný, skromný, ale velmi útulný, s přátelským personálem a NOVĚ také obsluhou od stolu, tzn. žádné bistro. Kvalitu a servis ojedinělého gastro konceptu si ale rozhodně nese s sebou.

Návštěvníci tak nadále mají možnost vychutnávat Forky’s dobroty mezinárodní kuchyně. Poctivé burgery, skvěle chuťově vyladěné wrapy, nabídku bezlepkových pokrmů, úžasné a zdraví přínosné curry a ostatní superbowls, stejně jako české klasiky, které si drží svou oblíbenost. Přes Menicka.cz můžete sledovat varianty Denních Menu. Rozvoz a donáška „frčí“ výhradně přes Wolt.

A co že se vlastně stalo? Na to jsme se zeptali Tomáše a Radky, manželů, kteří za tímto provozem v Liberci stojí.

T: Je to jednoduché, v Plaze to prostě neklaplo. Nenaplnilo se několik příslibů, které nám původní místo mělo zajistit, naopak nám Liberečáci tvrdě ukázali, že takhle to nepůjde.

R: Je to škoda, zainvestovali jsme spoustu energie, času i peněz do moderní a trendy restaurace, kterou ale Liberec odmítl. Nevadí. Nyní jsme se odklonili do skromného provozu a více rodinného pojetí, které je určitě příjemnější jak nám, tak zákazníkům.

T: Konec v Plaze byl náhlý, ale nutný! Bohužel naší situaci nepomohla ani aktuální ekonomická situace v podobě vysoké inflace a probíhající spotřebitelské recese. Netřeba komentovat kolísavé ceny energií a nejistota kvůli konfliktům. Je složitá situace v Gastro segmentu obecně, to prožívá těžší období než za covidu.

R: My se ale nevzdáváme! Snažíme se dělat maximum pro ty, kterým není lhostejné, co se kolem nás děje. Stejně jako nám.

T: Vše, co si koupíte, má za sebou nějaký příběh. A je důležité zajímat se a vědět historii těchto příběhů. Nás v tomto vnímání nasměrovali naše tři děti. Děti se totiž chovají přirozeně správně a dospělí, namísto aby jim naslouchali, tak je potlačují v jejich přirozenosti a vštěpují jim zavedené návyky, protože se to tak MÁ a MUSÍ dělat.

R: Nesmysl! To je hloupost. Lidi přemýšlejte trochu. Jaký chcete svět pro své děti? Ten dnešní je v pěkném průšvihu a nemůžeme spoléhat, že ho někdo druhý za nás zachrání. Ne! Každý musí začít především u sebe.

T: Máme čisté svědomí, v tom, co děláme. Příběhy našich pokrmů za sebou nemají žádnou krutost, násilí a jiné špatnosti, včetně dopadu na zdraví a přírodu.

To jsou zajímavé postřehy. Díky za ně. Tak co Liberečáci? Zaujalo vás to? Přijdete se podívat? Budete nyní více přemýšlet, jaký „byznys“ denně podporujete? A co děláte pro své zdraví, přírodu a okolí? A ještě možná poslední prostor pro Tomáše a Radku pro nějaké slovo závěrem?

T: Liberečákům? Těm, co u nás ještě nebyli, aby překonali strach z poprvé a přišli ochutnat. ???? Těm, co nás již znají, děkujeme za podporu, které si velmi vážíme a budeme se těšit na další setkávání.

R: Budu se srdečně těšit na každého, kdo k nám zavítá. Nejsme v lehké situaci a bohužel dnešní svět je o byznyse a penězích. Nám o peníze nejde, ale provoz by si měl na sebe vydělat. Bez návštěvníků a jejich nákupem u nás to nepůjde. Takže lidi, přijďte náš „čistý záměr“ podpořit. Budeme se těšit.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky forkys, bistro, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Příběh pokračuje. Forky’s se v Liberci přestěhovalo do Pražské ulice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.