Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Potřebujete obyčejné razítko? V době technické určitě ne

PR článek

Celosvětový výrobce razítek, společnost COLOP, uvedla letos na trh již třetí generaci elektronického razítka e-mark. Že jste o něm ještě neslyšeli? Pojďte to napravit.

V roce 2019 uvedla společnost COLOP na český trh elektronické razítko e-mark. Co si pod tím pojmem představit? Tento šikovný pomocník by se dal nazvat i jako ruční mini tiskárna. Díky vložené inkoustové cartridgi, speciálně vyvinuté společností HP přímo na míru pro tento přístroj, dokáže COLOP e-mark tisknout na všechny savé povrchy jako je papír, karton, dřevo, korek i látka. Však nesmíme opomenout zmínit, že inkoust v cartirdgi je na vodní bázi, tedy například z látky po vyprání potisk zmizí. Pro ty, kteří by ocenili stálý potisk, doporučujeme cartidge s názvem „pigment ink“, která je voděodolná a stálá a lze s ní tisknout i na nesavé povrchy jako je například plast, sklo či kov.

Jak dostanete do razítka přesně to, co chcete tisknout? Jednoduše! COLOP e-mark propojíte se svým mobilním telefonem, tabletem či stolním počítačem skrz aplikaci, kterou si stáhnete zdarma v App store nebo Google play. V aplikaci naleznete nepřeberné množství již hotových otisků, které si můžete libovolně upravovat či personalizovat, vkládat texty, obrázky a mnoho dalšího. Na rozdíl od svých nástupců má e-mark i funkci automatického vkládání data a času, číslování, a dokonce zvládne vytvořit i QR nebo čárový kód.

A pro koho je vlastně COLOP e-mark určený? Takzvaně nejvyšší verze elektronického razítka je určena pro všechny kanceláře, pojišťovny, banky a úřady, které využijí širokou škálu již zmíněných funkcí.

Ale nenechte se zmást, elektronická razítka můžete využít nejen na místech šedé byrokracie, ale i mnohem kreativnějším způsobem. Na personalizovaný marketing, veselé potisknutí balíčků pro Váš e-shop či takové to „domácí tvoření“ doporučujeme méně vybavenou řadu elektronických razítek - e-mark Create, který nedisponuje funkcemi jako je datum nebo číslování, za to v nabídce aplikace naleznete rozšířenější verzi otisků rozlišených dle různých příležitostí.

K oběma verzím nabízí COLOP širokosáhlou řadu příslušenství. Ať už se jedná o pravítko, kterým docílíte přesného otisku, ochranné pouzdro či držák na stuhy, vše dokonale doladí zážitek při používání COLOP emark i e-mark Create.

Poslední, nejnovější verze - e-mark GO, je výrobcem prezentována jako „elektronické razítko pro každého“. Design produktu je mírně pozměněn pro jednodušší užívání i v rukou technicky méně zdatného člověka, též aplikace je mnohem intuitivnější. Cena je oproti předchůdcům sympaticky potažena směrem dolů, tedy e-mark GO je dostupný opravdu pro každého kreativního člověka, který rád tvoří a objevuje nové věci.

Už je jasné, proč nikdo nepotřebuje obyčejné razítko? Přesně tak. Protože COLOP e-mark.

Více informací zde a zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky razítko, colop, tisk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Potřebujete obyčejné razítko? V době technické určitě ne  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.