Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dívky se mohou v Liberci stát mořskou pannou. Snakesub nabízí plavání v originálních kostýmech

PR článek

Každá dívka má sen plavat jako Mořská panna a v Liberci má šanci si takový sen splnit. SNAKESUB Liberec pořádá již několik let „Ochutnávky“ plavání v kostýmech Mořské panny. Ochutnávka se dá rozšířit i na ucelený kurz. V letních prázdninových měsících se lze přihlásit i na týdenní příměstský tábor s Mořskými pannami.

Mořské panny nejsou pouze zábava a radost. Pohyb ve vodě s monoploutví a v kostýmu Mořské panny má také pozitivní přínos pro zdraví dítěte. Především v oblastech, jakými jsou senzomotorika a koordinace pohybů dolní a horní části těla, vnímání polohy těla a jeho jednotlivých částí.

Pohyb ve vodě a pod vodou také rozvíjí správné dýchací návyky, včetně zvyšování elasticity hrudníku.

V neposlední řadě potom dochází také k zvyšování celkové fyzické a psychické kondice dítěte. Přihlaste vaši Mořskou pannu na jednu z mnoha akcí, dopřejte vaší dceři nebo vnučce splnit si sen a stát se na několik chvil Mořskou pannou.

SNAKESUB v Liberci se o vaše Mořské panny postará od A do ZET. Pokud byste chtěli darovat vaší Mořské panně zážitky, firma SNAKESUB v Liberci nabízí celou řadu možností, zejména pak DÁRKOVÉ VOUCHERY na LEKCE a KURZY MOŘSKÉ PANNY, NÁKUP KOSTÝMŮ MOŘSKÉ PANNY vč. MONOPLOUTVE a mnoho dalšího. KOSTÝMY MOŘSKÉ PANNY si je možné i zapůjčit v PŮJČOVNĚ. Firma SNAKESUB v Liberci, vedle CENTRA BABYLON, se těší na vás i na vaše MOŘSKÉ PANNY.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky snakesub, mořská panna, kostýmy, liberec, plavání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívky se mohou v Liberci stát mořskou pannou. Snakesub nabízí plavání v originálních kostýmech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.