Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak lidi zbavit strachu z vody? Liberecký Snakesub nabízí ojedinělou metodu

PR článek

V libereckém SNAKESUBu mají unikátní a na světě ojedinělou metodu, jak lidi zbavit strachu z vody. Každý z nás si prošel výukou plavání jako malé dítě, jako školák anebo jako dospělý, který neuměl plavat, ale ne každý si ze své výuky plavání odnášel hezké vzpomínky.

V druhé polovině minulého století se některé děti, ale i dospělí učili plavat různým, někdy bohužel i útrpným způsobem. Metody byly různé, někdy se muselo skákat povinně do vody, jindy začalo učení plavání strčením vystrašeného neplavce do vody bazénu. Tím to ale nekončilo.

Pokud byl neplavec „vydán vodě napospas“, po panickém vyplavání na hladinu „topení“ pokračovalo a to například hákem, který sice měl sloužit na záchranu, ale efekt při jeho používání byl občas zcela opačný…

Pokud si každý z nás vzpomene na své úplné začátky výuky plavání, někdo má zážitky s plaváním od začátku jen ty nejlepší, bohužel ale někteří z nás si při výuce zafixovali nepěkné vzpomínky a ty je od vody, od plavání a od radosti z pohybu ve vodě na celý život odrazují. Rádoby „učitelé plávání“, kteří používali neortodoxní metody výuky, zasáhli výrazným způsobem do hlav těch, kteří se s nimi nestandardně učili plavat a bohužel se z této životní lekce nevzpamatovali dodnes.

Jejich vzpomínky se jim vrací a dodnes se u nich projevují panickým strachem z vody či totálním odpíráním jakéhokoliv kontaktu s vodou. Strach z vody mají logicky i lidé, kteří se někdy ve vodě topili, anebo ti, kteří na svět přišli velmi komplikovaným porodem. Příčin strachu z vody je vícero, ale tyto jsou ty nejhlavnější.
Náš potápěčský výcvikový systém DIVING EDUCATION SOCIETY – „DES“ - se mimo vzdělávání potápěčů všemi formami kurzů potápění od začátečníků až po potápěčské instruktory a technické potápěče - zabývá i problematikou odblokování strachu z vody a má zázračný lék, kdy dokáže zapřisáhlé odmítače vody dostat jak do vody a co více dokonce i pod vodní hladinu. 

Hlavní instruktor potápění Snakesubu Jaroslav Kočárek, je specialista právě na odbloky strachu z vody. Každý, kdo se terapie odbloku strachu z vody účastnil nevěřil, že je možné se strachu z vody zbavit a že se po absolvování krátké lekce ve vodě s Jardou přestane vody bát. Nicméně Jardova úspěšnost je 100%.

Pokud máte zájem se dozvědět více o této jedinečné metodě anebo pokud si chcete metodu sami vyzkoušet, popřípadě obdarovat Dárkovým poukazem svého známého nebo příbuzného lekcí Terapie odbloku strachu z vody, ozvěte se Snakesubu.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky snakesub, plavání, kurzy plavání, liberec

Jak lidi zbavit strachu z vody? Liberecký Snakesub nabízí ojedinělou metodu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.