Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nejkrásnější stromeček má Liberec, rozhodli čtenáři Drbny

V centru Liberce stojí nejkrásnější vánoční strom v Libereckém kraji. V anketě o tom rozhodli čtenáři Liberecké Drbny. Ti své hlasy rozdělovali mezi stromy v okresních městech, ale třeba i ve Frýdlantě nebo Vratislavicích.

„Je to milá zpráva, děkujeme čtenářům Drbny za poslané hlasy. Vážíme si toho,“ okomentovala vítězství v anketě mluvčí města Jana Kodymová. Letošní liberecký vánoční strom se podle ní letos povedl. „Přijďte se sami k radnici podívat, náš smrk bude náměstí zdobit až do Tří králů,“ dodala. „Dovolte mi při této příležitosti vyslovit za město Liberec přání klidného prožití konce roku a do roku dalšího popřát všem lidem dobré vůle společně strávený čas ve zdraví a radosti,“ uvedla mluvčí.

Kde mají podle vás nejhezčí vánoční strom?

Celkem hlasovalo1190 čtenářů

V anketě hlasovalo celkem 1190 čtenářů a 310 z nich, tedy zhruba čtvrtina, vybrala za nejhezčí stromek ten liberecký. Na náměstí zamířil z ulice České mládeže už 17. listopadu.

Další místa už byla vyrovnanější, na druhém místě se nakonec umístil turnovský vánoční strom, který nabral 171 hlasů (14 procent). Bronzovou příčku pak obsadil strom z Vratislavic se 115 hlasy (10 procent hlasů). Těsně čtvrtý se pak se 101 hlasy umístil semilský strom.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Liberec

Štítky anketa, vánoce, vánoční strom, liberec, radnice

Nejkrásnější stromeček má Liberec, rozhodli čtenáři Drbny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.