Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Tuhé mrazy vydrží, během týdne dorazí i sněžení

Zima se vrátila v plné parádě, teploty v noci v Libereckém kraji klesly až k minus 14 stupňům. Mrazy přitom mají podle předpovědi vydržet minimálně do příštího týdne. Už koncem tohoto pracovního týdne má navíc dorazit i sněžení.

Teploty se dnes ráno pohybují od minus šesti do minus 14 stupňů Celsia, většinou je oblačno a nesněží. Přes den se podle meteorologů vyjasní, teploty zůstanou pod bodem mrazu. Teploty vystoupají maximálně k minus čtyřem stupňům, na horách ale může být až minus 12. Vítr by měl k večeru zeslabovat.

V noci na úterý pak teploty znovu spadnou až k minus patnácti, přes den pak vystoupají maximálně k minus třem. V dalších dnech bude počasí podobné – v noci kolem minus deseti, přes den se pak postupně dostanou k nule.

V noci na pátek by se pak mělo počasí trochu změnit. Dorazit totiž má sníh. Podle prvních předpovědí má nejvíce sněžit v neděli, kdy by jen v Liberci mohlo napadnout přes deset centimetrů sněhu.

I nadále pak bude mrznout i přes den.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, zima, ochlazení, čhmú, mrazy

Tuhé mrazy vydrží, během týdne dorazí i sněžení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.