Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wellness Hotel Frymburk láká na bazény, sauny, Svět pod hladinou i pobytové balíčky

PR článek

Zimní sezona je v plném proudu, což pociťuje také oblíbený Wellness Hotel Frymburk na břehu lipenské přehrady. Zájem o ubytování je velký, a tak nejen rodiny s dětmi míří do hotelu za vnitřními bazény či Světem pod hladinou nebo za lyžováním na nedalekém Kramolíně či na rakouském Hochfichtu.

 „Nárůst cen pobytů v zahraničí způsobuje zvětšený zájem o ubytování spojené nejen s lyžováním v českých destinací,“ říká Lenka Hortová z obchodního oddělení hotelu.

Wellness Hotel Frymburk nabízí kromě ubytování a stravování také možnost odpočinku ve vnitřním aquaparku a rozsáhlém vnitřním a venkovním saunovém světě. Dokonalý relax naleznou návštěvníci v privátním wellness či při masážích.

Nejmenší hosté mají k dispozici také dětský vnitřní vodní svět se spoustou skluzavek a vodních prolézaček.

Velké oblibě se těší i Svět pod hladinou. Co všechno v něm mohou návštěvníci hotelu vidět?

„Svět pod hladinou nabízí velké množství sladkovodních i mořských akvárií, několik terárií a papouščí voliéru. V nedávné době jsme otevřeli tři nové velké expozice a to biotop Amazonie, kde za sklem můžete pozorovat opravdový život ryb i rostlin této oblasti, biotop Šumavy, kde si můžete pohladit a nakrmit české ryby a biotop Jižní Ameriky, který představuje život kostarických leguánů,“ doplňuje Lenka Hortová.

Pokud si hosté budou chtít zalyžovat, osm kilometrů od hotelu je oblíbený lyžařský areál Kramolín či cca 30 minut jízdy je vzdálený rakouský Hochficht. Kousek od hotelu naleznete Skipark Frymburk, který je určen nejen dětem. 

 „Pro naše hosty jsme připravili zajímavé pobytové balíčky,“ vysvětluje Lenka Hortová a dodává: „Z hlediska zvýšeného zájmu o tyto pobyty bychom doporučovali co nejdříve v případě zájmu navštívit naše stránky www.hotelfrymburk.cz nebo kontaktovat naši recepci.“

Ohodnoť článek

Štítky Frymburk, wellness, plavecký bazén, hotel, sauna, biotop, Smrčina

Wellness Hotel Frymburk láká na bazény, sauny, Svět pod hladinou i pobytové balíčky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.