Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

O víkendu nás čeká jasná obloha a teploty kolem nuly. Příští týden se má oteplovat

S aktuální předpovědí počasí to vypadá na relativně slušné podmínky pro lyžování. Během víkendu meteorologové slibují převážně jasnou nebo polojasnou oblohu a teploty kolem nuly. Mírného oteplení bychom se mohli dočkat až v příštím týdnu.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně polojasno nebo jasno. K večeru se na některých místech objeví mlhy. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od mínus dvou do plus jednoho stupně Celsia. 

Jasná nebo polojasná obloha bude nad Libereckým krajem během soboty. V noci sice klesnou teploty i k mínus deseti stupňům, ale přes den se budou pohybovat od mínus tří k plus jednomu stupni Celsia.  

„V neděli bude polojasno až skoro jasno, přechodně také oblačno,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák. Ojediněle se přidají i mrznoucí mlhy, doplňuje. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od mínus jednoho k plus třem stupňům Celsia.  

Dlouhodobá předpověď meteorologů následně slibuje mírné oteplení. V příštím týdnu se průměrné denní teploty budou pohybovat od plus čtyř k plus osmi stupňům Celsia. Nad nulu se může rtuť teploměru dostat i během noci. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

O víkendu nás čeká jasná obloha a teploty kolem nuly. Příští týden se má oteplovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.