Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Během víkendu se budou hodit deštníky. Teploty se udrží nad nulou

Během víkendu bude v Libereckém kraji nad nulou. Na některých místech se mohou teploty dostat až k devíti stupňům. K tomu je třeba počítat i s přeháňkami. V nižších polohách půjde o déšť, na horách to může být sníh.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo nebo oblačno, z počátku také mlhy. Během dne se mohou objevit dešťové přeháňky nebo déšť. Večer v polohách nad 600 metrů nad mořem i sníh. „Nejvyšší denní teploty od pěti do osmi stupňů v plusu,“ uvádí na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Sobota bude oblačná až polojasná. Na horách se mohou objevit sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od dvou do šesti stupňů nad nulou. Neděle v Libereckém kraji bude sice polojasná, ale během dne se zatáhne. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi plus dva až plus šest stupňů Celsia. 

Dlouhodobá předpověď meteorologů pak neslibuje žádné velké změny. Průměrné denní teploty se v příštím týdnu budou držet okolo šesti stupňů Celsia. Nad nulu se postupně dostanou i noční teploty. V současné době to však vypadá, že příští týden by mohl být bez vydatnějších srážek. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu se budou hodit deštníky. Teploty se udrží nad nulou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.